«Δεν είμαι διατεθειμένη να γίνω μητέρα», η δήλωση της Miley Cyrus που μας εξέπληξε

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο περιοδικού και μίλησε για όλα.

Η Miley Cyrus φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού ELLE του Αυγούστου και μιλά ανοιχτά για τον γάμο της, για το λόγο που δε θέλει άμεσα να γίνει μητέρα και για το καινούριο της album.

Όσον αφορά το γάμο της με τον Liam Hemsworth, η 26χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι ο άντρας της δεν έχει έναν στερεοτυπικό ρόλο συζύγου. «Η σχέση μου είναι μοναδική... Αυτό είναι το πρόσωπο που αισθάνομαι ότι με προσέχει περισσότερο. Σίγουρα δεν ταιριάζει σε έναν στερεοτυπικό ρόλο συζύγου. Δεν μου αρέσει καν αυτή η λέξη».

liamhemsworth 60437690 952986981735907 5362304837214194563 n

Όσον αφορά την κλιματική αλλαγή και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα σύντομα, η Miley Cyrus είπε: «Με τις φυσικές καταστροφές, δεν έχεις επιλογή. Παραδίνεσαι. Είναι η δύναμη της φύσης. Όταν είναι άγρια, δεν τα βάζεις μαζί της. Έτσι νιώθω ότι είναι οι γυναίκες αυτή τη στιγμή. Η φύση είναι άγρια. Αυτό που κάνουμε στη φύση το κάνουμε και στις γυναίκες. Όλο παίρνουμε και παίρνουμε και περιμένουμε να παράγει. Και αυτό είναι εξουθενωτικό. Δεν μπορεί να παράγει. Έχουμε στα χέρια μας ένα κομμάτι του πλανήτη και εγώ αρνούμαι αυτό να το μεταβιβάσω στο παιδί μου. Μέχρι να νιώσω και να βεβαιωθώ ότι το παιδί μου θα ζήσει σε έναν καλύτερο κόσμο, δεν είμαι διατεθειμένη να γίνω μητέρα».

Σχετικά με την έμπνευση και το νόημα πίσω από το νέο της album «She Is Miley Cyrus», δήλωσε: Ο δίσκος μου λέγεται She Is Miley Cyrus. Αναφέρεται σε μια δύναμη της φύσης. Είναι δύναμη. Μπορεί να είναι ο,τιδήποτε θες να είναι, επομένως είναι τα πάντα. Είναι η υπέρτατη. Είναι ηρωίδα».

Αναφορικά με τις προσδοκίες της κοινωνίας από τις γυναίκες και με την αποδοχή του εαυτού τους πρωτίστως, είπε: «Περιμένουν από μας να διαιωνίσουμε το είδος. Και όταν αυτό δεν είναι στα σχέδιά μας ή δεν είναι αυτοσκοπός μας δεχόμαστε έντονη κριτική και θυμό σε σημείο που προσπαθούν να αλλάξουν τους νόμους για να μας το επιβάλουν- ακόμα κι αν μένουμε έγκυες με βίαιο τρόπο. Αν δε θες παιδιά, οι άνθρωποι σε λυπούνται και σε αντιμετωπίζουν σαν να είσαι ψυχρή, άκαρδη γυναίκα που δεν είναι ικανή να αγαπήσει. Γιατί έχουμε μεγαλώσει με την ιδέα ότι η αγάπη σημαίνει να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου και αυτούς που αγαπάς να τους έχεις πρώτους;».

Δες στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα τη φωτογράφιση της Miley Cyrus στο περιοδικό ELLE.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved