Shawn Mendes – Camila Cabello: Η απάντηση που έδωσαν στο αν είναι ζευγάρι!

Οι δυο τους εθεάθησαν πριν λίγες μέρες να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι ο Shawn Mendes βγαίνει ερωτικά ραντεβού με την Camila Cabello.

Λίγες μέρες πριν, μάλιστα, το φημολογούμενο ζευγάρι εθεάθη να περπατά χέρι χέρι στο δυτικό Hollywood, την ώρα που κατευθύνονταν προς το σπίτι του Shawn. Φυσικά, οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν, αλλά οι δυο τους έδειχναν να μην τους ενδιαφέρει. Συνέχισαν να γελούν και να είναι ευδιάθετοι μαζί.

Πραγματικά, δεν ξέρουμε αν είναι φίλοι ή ζευγάρι, αλλά πόσο φυσιολογικό σου φαίνεται να κρατιούνται χέρι χέρι δύο απλοί φίλοι; Όχι και τόσο, δε νομίζεις;

Το παρελθόν τους

Το 2015 οι δυο τους δημιούργησαν μαζί ένα τραγούδι που λέγεται «I Know What you Did Last Summer», το οποίο είχε τεράστια επιτυχία και κέρδισε αρκετά βραβεία.



Από το 2016 έως το 2018 ο Shawn και η Camila δημοσίευαν αστείες φωτογραφίες και «φώναζαν» ότι είναι οι καλύτεροι φίλοι. Μάλιστα, πολύ συχνά ο ίδιος ο Shawn αποκαλούσε την Camila «κολλητή» σε πολλές συνεντεύξεις που είχε δώσει.

Φέτος, οι δύο pop stars κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι που λέγεται «Señorita», ένα δυναμικό, χορευτικό κομμάτι, που έχει ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία στα charts. Επίσης, στηρίζει πολύ ο ένας τον άλλον στις σόλο καριέρες τους. Απόδειξη; Η Camila έχει βρεθεί ήδη δύο φορές στο κοινό σε συναυλίες που έκανε ο Shawn.



Επιπλέον, από τη μέρα που κυκλοφόρησε το video clip του τραγουδιού «Señorita», μαθεύτηκε ότι η Camila έχει χωρίσει εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο με τον σύντροφό της. Αν αυτό δε δείχνει ότι ένα νέο ειδύλλιο είναι στα σκαριά, τότε τι πραγματικά συμβαίνει;

Η απάντησή τους

Οι θαυμαστές και των δύο τούς ρωτούν διαρκώς στα social media τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους. Μέχρι τώρα μόνο ο Shawn έχει απαντήσει στις φήμες. Πώς; Ο Shawn άφησε τους θαυμαστές του να του κάνουν ερωτήσεις στη διάρκεια της περιοδείας για τις συναυλίες του και όταν ρωτήθηκε αν βγαίνει ραντεβουδάκια με την Camila αρκέστηκε να κουνήσει το κεφάλι του. Και μάλιστα, φάνηκε να αισθάνεται πολύ ξαφνιασμένος με την ερώτηση που του τέθηκε. Από τη δική της πλευρά, η Camila Cabello δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο. Το μέλλον θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει με αυτούς τους δύο.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις φωτογραφίες του φημολογούμενου, νέου ζευγαριού του Hollywood.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved