Η Μαίρη Συνατσάκη γυμνάζεται με kangoo jumps και εμείς θέλουμε να το δοκιμάσουμε τώρα

Kangoo jumps: Είναι η νέα fit εμμονή της Μαίρης 

Είναι γνωστό ότι η Μαίρη Συνατσάκη γυμνάζεται συστηματικά και εντατικά, γι’ αυτό άλλωστε έχει ένα υπέροχο και σφριγηλό κορμί. Την έχουμε δει πολλές φορές να κάνει πιλάτες με συναθλήτριες την κολλητή της Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και με την Ευαγγελία Αραβανή.

Πρόσφατα, όμως, η Μαίρη δημοσίευσε στο Instagram της ένα βίντεο με τη νέα fit εμμονή της: Τα Kangoo Jumps.



Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται στο βίντεο να φορά τις ειδικές μπότες και να κάνει σε έντονο ρυθμό kangoo jumps μαζί με την προπονήτριά της, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Καραμέλα» της Ελένης Φουρέιρα.

Και όπως μπορείς να δεις στο βίντεο… η Μαίρη είναι πολύ δυνατή στα kangoo jumps.

Εσύ ξέρεις, όμως, τι είναι αυτή η νέα fit εμμονή που λέγεται kangoo jumps;

Είναι ένας σχετικά νέος τρόπος εκγύμνασης κατά τη διάρκεια του οποίου ο ασκούμενος δεν κουράζεται τόσο εύκολα, οι μύες γυμνάζονται χωρίς να καταπονούνται και οι θερμίδες που καίγονται είναι διπλάσιες σε σχέση με το συμβατικό jogging. Έτσι, γίνεται απώλεια βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να χαθεί μυϊκός ιστός, ενώ θα δεις σίγουρα και μεγάλη απώλεια στην κυτταρίτιδα (αν έχεις, λέμε τώρα!). Και εννοείται ότι θα έχεις ένα πολύ πιο σφιχτό κορμί.

Εκτός των παραπάνω προτερημάτων, τα kangoo jumps είναι μια πολύ διασκεδαστική μορφή άσκησης, ενώ θα σε κάνει να νιώσεις αμέσως τεράστια χαρά και ευεξία.

Η παρακάτω gallery με τις φωτογραφίες της Μαίρης θα σε πείσει να ξεκινήσεις τώρα αυτό το είδος γυμναστικής.

Ακόμα το σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved