Η Miley Cyrus μίλησε για τα παραπανίσια κιλά και το bullying με τον τρόπο που θέλαμε να δούμε

Όλοι οι άνθρωποι αξίζουν σεβασμό λέει η Miley Cyrus

Με ένα post στο Instagram θέλησε η Miley Cyrus να υποστηρίξει τους ανθρώπους με παραπανίσια κιλά και να δώσει το μήνυμα ότι πρέπει πια να σταματήσει κάθε είδους ρατσισμός προς οποιονδήποτε άνθρωπο και για οποιονδήποτε λόγο.

Η Miley Cyrus, με ένα μακροσκελές κείμενο, ασκεί κριτική σε όσους ανθρώπους κάνουν δημοσίως αρνητικά σχόλια στο Instagram για άτομα που έχουν περιττά κιλά. Η ίδια, όπως υποστηρίζει, πάντα μάχεται για τον εαυτό της, τους φίλους της, ακόμα και για αγνώστους που πέφτουν θύματα bullying για οποιονδήποτε λόγο.

Η star έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πάντα ήμουν μαχήτρια. Όχι πάντα με τον πιο παραγωγικό τρόπο, αλλά το να μάχομαι για τον εαυτό μου, για του φίλους μου, ακόμα και για κάποιον άγνωστο που έπεφτε θύμα bullying ήταν κομμάτι της προσωπικότητάς μου. Η αποδοχή των ανθρώπων με περιττά κιλά βασίζεται στην αντίληψη ότι όλοι οι άνθρωποι με παραπανίσια κιλά, ανεξαρτήτως της υγείας τους, αξίζουν σεβασμό. Και αυτή είναι μια μάχη που δίνεται καθημερινά από χιλιάδες ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων και εμού.

Τα social media μας δίνουν τη δυνατότητα να κρυφοκοιτάζουμε τις ζωές των άλλων, αλλά πολύ συχνά η συζήτηση καταλήγει να έχει πολλά αρνητικά σχόλια όταν πρόκειται για ανθρώπους με παραπανίσια κιλά.

Οι άνθρωποι λατρεύουν να αφήνουν σχόλια μίσους σε φωτογραφίες παχουλών ατόμων για να νιώσουν ανώτεροι και σας υπόσχομαι, κανένας από αυτούς που σχολιάζουν δεν νοιάζονται για την υγεία, την οικογένεια, το περιβάλλον ή για ο,τιδήποτε άλλο και έχουν αυτήν την άθλια συμπεριφορά απέναντι σε έναν άνθρωπο με περισσότερα κιλά.

Και πραγματικά, πώς είναι δυνατόν ένα θέμα υγείας, που φαίνεται σε μία φωτογραφία, κάνει κάποιους άλλους ανθρώπους να νιώθουν χαρούμενοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση; Την επόμενη φορά που θα δείτε έναν άνθρωπο με παραπανίσια κιλά να δημοσιεύει φωτογραφίες του εαυτού του και να κάνει τη ζωή του, σταματήστε και ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί θέλετε να καταστρέψετε τη χαρά του. Σας υπόσχομαι ότι δε θα βρείτε έναν ουσιαστικό λόγο που δε θα βασίζεται στην ικανοποίηση του «εγώ» σας.

Σταματήστε το και γίνετε καλύτεροι!

Εμείς οι άνθρωποι έχουμε πολλά να μάθουμε, αλλά μπορούμε να ξεκινήσουμε από τις προσωπικές κλίσεις μας και να επιτρέπουμε στους ανθρώπους κάθε φύλου, φυλής, σεξουαλικότητας, μεγέθους, ικανότητας και επιπέδου υγείας να ζήσει τη ζωή του ελεύθερα. Μην τους στερείτε το δικαίωμα να νιώσουν χαρούμενοι και όμορφοι τώρα!»

https://www.instagram.com/p/BzaX6w6pArY/

Δες παρακάτω στο βίντεο μία από τις επιτυχίες της Miley Cyrus:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved