Ο στιλίστας της Ariana Grande αποκάλυψε τις λεπτομέρειες – κλειδιά για το εικονικό της look

Ο άνθρωπος που κάνει τα «μαγικά» του απαντά

Όταν σκέφτεσαι την Ariana Grande, αυτό που σίγουρα σου έρχεται στο μυαλό είναι το εικονικό της styling όσον αφορά στα μαλλιά. Το ψηλό ponytail με τα πολύ μακριά μαλλιά, που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια -τα χρόνια της μεγάλης της επιτυχίας- είναι σίγουρα ένα look – statement που έχει συνδεθεί άρρηκτα μαζί της. Ο στιλίστας της, Law Roach, αποκαλύπτει μερικές σημαντικές λεπτομέρειες πίσω από αυτό.

Ο Roach συνεργάζεται με την Ariana από το 2015 και μοιράστηκε με το Αμερικανικό People την πορεία της σκέψης του όταν σκεφτόταν πώς θα χειριστεί το look της.

«Πάντα μ’ αρέσει να λέω ότι αν βάλεις τον οποιονδήποτε πίσω από μία οθόνη (που να τον κρύβει) με μακριά αλογοουρά, μία φούστα με Α γραμμή και over-the-knee μπότες, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων τώρα είναι η Ariana Grande. Πραγματικά πιστεύω ότι μία από τις αλογοουρές της θα καταλήξουν στο Smithsonian μία μέρα. Τόσο εικονική θεωρώ ότι είναι η αλογοουρά της»

Στις 18 Μαρτίου, η τραγουδίστρια ξεκίνησε την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία της «Sweetener World Tour» που θα κρατήσει μέχρι τις 13 Μαρτίου, κι ο στιλίστας ανέλαβε να δώσει έναν αέρα ανανέωσης, επιλέγοντας ένα θηλυκό αλλά δυναμικό look.

Δες στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από την περιοδεία της.

Διάβασε επίσης: H Ariana Grande δέχτηκε επίθεση με ένα λεμόνι επί σκηνής από fan της Beyonce

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved