Kylie Jenner: Οι followers της είδαν το photoshop fail της φωτογραφίας της κι άρχισαν το κράξιμο

Κάτι πήγε ξεκάθαρα λάθος στην επεξεργασία...

Πόσες φορές, πια, η Kylie Jenner θα βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων για κάποια της επιλογή που δεν εγκρίνεται από τον κόσμο; Μάλλον αμέτρητες, αφού η διάσημη δισεκατομμυριούχος δεν προλαβαίνει να κάνει την παραμικρή κίνηση χωρίς να την περάσουν από κόσκινο. Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, στο προσκήνιο έχει έρθει μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται ότι το photoshop δεν πήγε και πολύ καλά. Τι εννοούμε;

Η Kylie ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία αποτελεί φωτογράφιση για το περιοδικό S Moda. Σε αυτήν, φοράει ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα που τονίζει τις καμπύλες της, αλλά η προσοχή του κόσμου δεν μπορούσε παρά να πέσει σε ένα συγκεκριμένο πράγμα: το χέρι της.

Έτσι όπως οι fans κοιτούσαν το νέο της post, παρατήρησαν ότι το μέρος της παλάμης του χεριού της φαίνεται να είναι τόσο μεγάλο όσο και το τμήμα μέχρι τον αγκώνα. Αν καταλάβαμε καλά, αυτό μάλλον συνέβη επειδή ήθελαν να δώσουν το εφέ ενός πιο μακρόστενου χεριού με λεπτά και μακριά δάχτυλα, όμως το αποτέλεσμα έγινε λίγο πιο αστείο.

Οι ακόλουθοί της, τότε, άρχισαν να γράφουν σε σχόλια:

«Θα αναφέρει κανείς το χέρι της;»

«Ποιος κάνει photoshop αυτές τις μέρες; Αυτή η δεξιά πλευρά»

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: 15 inspirational quotes της Kylie Jenner που θες να θυμάσαι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved