15 inspirational quotes της Kylie Jenner που θες να θυμάσαι

Οι καλύτερες ατάκες της νεαρής δισεκατομμυριούχου

Η Kylie Jenner είναι ίσως η αγαπημένη σου σταρ και σ’ αρέσει να παρακολουθείς κάθε της κίνηση. H παρουσία της στα social media είναι πολύ ενεργή, γι’ αυτό κι έχουμε πλούσιο υλικό, τόσο σε φωτογραφίες και βίντεο όσο και σε ατάκες που έχει πει ανά διαστήματα. Εμείς σου συγκεντρώσαμε 15 από τα πιο ωραία inspirational quotes της.

  1. «Η αγάπη είναι όταν η ευτυχία του άλλου είναι πιο σημαντική από τη δική σου»
  2. «Έχει να κάνει με το ποιος είσαι. Αν οι άνθρωποι δεν μπορούν να το αποδεχτούν, πολύ κρίμα»
  3. «Δεν ακολουθώ ιδιαίτερα τάσεις. Δε μου αρέσει να φοράω αυτά που φοράνε οι άλλοι άνθρωποι. Μου αρέσει να είμαι αυθεντική»
  4. «Δεν πιστεύω ότι χρειάζομαι μία σχέση για να είμαι ευτυχισμένη γιατί πάντα μου αρέσει να το βρίσκει ο εαυτός μου αυτό, αλλά πιστεύω ότι με κάνει πολύ πιο χαρούμενη να μοιράζομαι τη ζωή μου με κάποιον»
  5. «Πάντα οι άνθρωποι που ξέρουν τα λιγότερα για εσένα σε κρίνουν περισσότερο»
  6. «Σίγουρα δεν κάνω πολλούς φίλους. Είναι επιλογή μου»
  7. «Εάν είσαι διαφορετική ή αν πιστεύεις ότι κάτι σ’ εσένα είναι περίεργο και έξω από τα συνηθισμένα, απλά πιστεύω ότι είσαι τέλεια»
  8. «Δε μετανιώνω τίποτα»
  9. «Όσο περισσότεροι άνθρωποι σε αγαπάνε, τόσο περισσότερα κακά πράγματα θα πουν για εσένα»
  10. «Θέλω να πιστεύω ότι τα άλλα κορίτσια και αγόρια της ηλικίας μου θα δουν το πόσο αποδέχομαι τους άλλους και θα αποδέχονται κι εκείνοι τους άλλους»
  11. «Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να εμπνεύσω τους ανθρώπους να είναι καλοί και να κάνουν το σωστό»
  12. «Απλά προσπαθώ να εμπνεύσω τους fans μου να είναι όποιοι θέλουν να είναι, γιατί αυτό είναι αυτό που πάντα έκανα»
  13. «Ακόμα νιώθω ανασφαλής όλη την ώρα. Νομίζω ότι αυτό είναι απλά μέρος του να είσαι άνθρωπος»
  14. «Αυτό που πιστεύω ότι είναι απίστευτο με το να έχω τα πάντα και με το να νιώθω σα να έχω τα πάντα, είναι ότι δε βρίσκω την ευτυχία μέσα σε υλιστικά πράγματα. Δηλαδή, είναι τέλειο αν μπορώ να αγοράσω στον εαυτό μου ένα καινούργιο αυτοκίνητο και πιστεύω ότι είναι απίστευτο για μία εβδομάδα, αλλά μετά περνάει ο ενθουσιασμός και είμαι σε φάση ‘Α, οπότε δεν ήταν ευτυχία»
  15. «Έχω συνειδητοποιήσει με τα χρόνια ότι απλά βρίσκω την ευτυχία σε άλλα πράγματα, είτε είναι τα σκυλιά μου είτε οι φίλοι μου, είτε απλά το να κοιτάζω το ηλιοβασίλεμα. Οπότε, αν ήταν να ευχηθώ για κάτι άλλο, θα ήταν απλά το να είμαι χαρούμενη όλη την ώρα, να έχω μία υπερδύναμη για να μην αφήνω άλλα πράγματα να με επηρεάζουν και να είμαι αληθινή σε αυτό που είμαι, πάντα»

Διάβασε επίσης: Woman’s Day Inspiration! 15 φανταστικά quotes για να λες στον εαυτό σου κάθε μέρα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved