Ο Zayn Malik επιτίθεται στους fans του και προκαλεί ανησυχία στο Twitter

Τι συνέβη και μίλησε έτσι;

Μπορεί όλα τα μέλη των One Direction να ήταν αγαπητά στον κόσμο και να είχαν πιστό κοινό σε όλον τον πλανήτη, όμως, ο Zayn Malik ανήκει σίγουρα στο Top 2 μαζί με τον Harry Styles. Κάτι ο πιο wild χαρακτήρας του και η bad boy αύρα του, κάτι η εξαιρετική του φωνή και το «Pillow Talk», έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο του στις προτιμήσεις του κόσμου. Την Τετάρτη, όμως, συνέβη κάτι στο Twitter που έκανε το κοινό του να ανησυχήσει για το τι ακριβώς συμβαίνει στον τραγουδιστή.

Ο Zayn, λοιπόν, έκανε τρία tweets, στα οποία φαινόταν να επιτίθεται στο κοινό ή -τουλάχιστον- σε ένα μέρος του.

«Αυτό δεν είναι μέρος για συναισθήματα»

«Και δεν είσαι το άτομο που λες ότι ήσουν»

Οι followers του παρακολουθούσαν τα tweets απορημένοι και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έγινε και ποιος το ξεκίνησε, αφού ο τρόπος που μιλούσε ήταν σαν κάποιο άτομο να του είπε κάτι αρνητικό. Πολλοί, μάλιστα, από αυτούς ζητούσαν να μάθουν αυτόν που τον πείραξε για να αναλάβουν δράση.

«Τι συμβαίνει; Ποιον χρειάζεται να μπλοκάρουμε; Μην εστιάζει σε αυτούς. Εστίασε στα καλά πράγματα που πραγματικά μετράνε και είναι όμορφα, άγγελέ μου»

«Πες μας το @, αποκάλυψε τα screenshots, άσε εμένα στο άτομο που σου κάνει κακό»

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε τι έχει πραγματικά συμβεί. Μπορεί να υπήρχε όντως κάποιος κακεντρεχής, μπορεί ακόμα και να είναι στίχοι από κάποιο νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει. Αναμένουμε νεότερα.

Διάβασε επίσης: H ακραία κίνηση που έκανε μία θαυμάστρια του Harry Styles θα σε αφήσει άφωνη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved