H ακραία κίνηση που έκανε μία θαυμάστρια του Harry Styles θα σε αφήσει άφωνη

Οι followers της βρίσκονται σε σοκ

Κάθε σωστή fan των One Direction ήξερε να εκτιμά όλα μέλη της, αλλά είχε έναν συγκεκριμένο με τον οποίο ταυτιζόταν και ήταν ο αγαπημένος της. Ο Harry Styles, ας πούμε, ήταν από τα top picks των θαυμαστριών κι αυτό δεν είναι κάτι που άλλαξε ακόμη και μετά τη διάλυση του συγκροτήματος το 2016. Οι πραγματικοί directioners, άλλωστε, δεν αστειεύονται με ο,τι έχει να κάνει με το αγαπημένο τους boy band.

Η Kelsy Karter, τραγουδίστρια και φανατική υποστηρίκτρια του Harry, ήθελε απεγνωσμένα να ηχογραφήσει ένα κομμάτι με τον διάσημο τραγουδιστή. Επειδή, όμως, έβλεπε ότι αυτό δε γινόταν πραγματικότητα, αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να του τραβήξει την προσοχή. Έτσι, με τη βοήθεια του tattoo artist Romeo Lacoste, η Kelsy έκανε τατουάζ στο μάγουλό της με το πρόσωπο του αγαπημένου της μέλους των One Direction. Η αντίστοιχη φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram με caption «μαμά, κοίτα τι με έκανα να κάνω» και οι ακόλουθοί της γρήγορα εξέφρασαν την άποψή τους για την ακραία αυτή κίνηση, με τους περισσότερους να απορούν για ποιον λόγο το έκανε.

Ανάμεσα στα σχόλια ήταν:

«Ω, Θεέ μου»

«Γιατί»

«Ελπίζω για το καλό σου να είναι ψεύτικο»

«Πολύ κακή επιλογή ζωής εδώ πέρα… Παιδιά παρακαλώ μάθετε από το λάθος αυτής της γυναίκας»

Πολλοί άλλοι υποστηρίζουν ότι το τατουάζ είναι ψεύτικο, ίσως κι επειδή δεν μπορούν να συλλάβουν ότι είναι πραγματικό, όμως ακόμα δε γνωρίζουμε αν είναι όντως μόνιμο ή αν θα φύγει μετά από κάποιο διάστημα.

Δες τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Stop the press: Ο Harry Styles έχει νέα σύντροφο και είναι μια κούκλα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved