MasterChef: Ο Πάνος Τόγιας έκανε σκηνή ζηλοτυπίας στην Ασημίνα

Τι τρέχει τελικά με του παίκτες του Master Chef; 

Είχαμε αφήσει για λίγο στην άκρη το ειδύλλιο της Ασημίνας Ουστάλλι και του Πάνου Τόγια, και αυτό γιατί δεν φαινόταν να προχωράει. Αν εξαιρέσουμε ότι σε κάποια σκηνή στο ταξίδι τους στην Ρώμη η Ασημίνα τον είχε πιάσει από το μπράτσο, ο μάγειρας έδειχνε μεγάλη αδιαφορία για την κοπέλα οπότε μας είχε μπερδέψει με το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Παρόλα αυτά χθες οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και εξέπληξαν το κοινό. Στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef γύρισαν περσινοί παίκτες για να βοηθήσουν τους διαγωνιζόμενους να κερδίσουν το silver award και τα 10.000 ευρώ. Οι παίχτες θα συνεργάζονταν τυχαία με κάποιον παίκτη του περσινού παιχνιδιού, ενώ είχαν και μια ευκαιρία να κλέψουν παίκτη κάποιου άλλου συμπαίκτη τους.

Η Ασημίνα έτυχε τον Σάββα Ληχανίδη και η χαρά της ήταν απερίγραπτη. Ο ενθουσιασμός της προέκυψε και γιατί είναι καλός μάγειρας αλλά και γιατί θεωρούνταν το ωραίο παιδί του περσινού MasterChef. Ο Πάνος φάνηκε να ζηλεύει από την αντίδραση της Ασημίνας και έτσι μόλις ήρθε η σειρά του ήθελε να της κλέψει τον Σάββα. Εκείνη φάνηκε να νευριάζει και να στεναχωριέται με την κίνησή του, κάνοντας τον αρχικά να υποχωρήσει και να διαλέξει δικό του πάγκο, ωστόσο επειδή οι κανόνες είναι κανόνες τελικά ο Πανος πήγε με τον Σάββα και η Ασημίνα καθοδον προς τον δικό της πάγκο είπε χαρακτηριστικά: "θα μου το πληρώσεις στο σπίτι".



Το ερώτημα εδώ ωστόσο είναι ένα: ο Πάνος της έκλεψε τον Σάββα γιατί τον θεωρεί καλό μάγειρα, γιατί ζήλεψε ή και τα δύο; Ο Χρήστος Γλωσσίδης, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του MasterChef ακόμα δεν είχε κληρωθεί. Γιατί να μην θέλει να είναι μαζί του; Κάτι ακόμα που μας κίνησε την περιέργεια ήταν ότι όταν η Ασημίνα του είπε ότι δεν του δίνει τον Σάββα, ο Πάνος έκανε πίσω για να μην του γκρινιάζει στο σπίτι, με τους παίκτες να τον αποκαλούν δειλό και ότι φοβάται την Ασημίνα. Δεν σας θύμισε κλασική σκηνή ζευγαριού;



Δες ακόμα Αθηνά Οικονομάκου: Δες τη στα 15 της να κάνει παρέλαση την 25η Μαρτίου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved