Jonas Brothers Alert! Ποιο από τα τρία αδέρφια Jonas διέλυσε το συγκρότημα πριν από 6 χρόνια;

Επιτέλους, έχουμε την απάντηση, αφού το ομολόγησε μόνος του

Όταν δημιουργήθηκε το συγκρότημα των Jonas Brothers το 2005, ξέσπασε παγκόσμιο ντελίριο με τους (και ιδιαίτερα 'τις') fans τους να μαζεύονται με τα εκατομμύρια και να ανυπομονούν κάθε φορά που τα λατρεμένα αδέρφια κυκλοφορούσαν κάποιο τραγούδι ή προγραμμάτιζαν μία συναυλία. Μέχρι τη διάλυσή τους το 2013, κατάφεραν να πουλήσουν πάνω από 17 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και να γίνουν ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της γενιάς τους.

Τώρα, έξι χρόνια μετά τη διάλυσή του, το συγκρότημα είναι και πάλι μαζί κι έχει, μάλιστα, κυκλοφορήσει και το πρώτο του τραγούδι. Ο Nick, o Joe κι ο Kevin έχουν αρχίσει ήδη τις κοινές τους εμφανίσεις και συγκεκριμένα αυτή στον James Corden είχε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες να αποκαλύψει, όπως τον αδερφό που ευθύνεται για τη διάλυση του 2013.

Κατά τη διάρκεια του Carpool Karaoke, ήρθε η απάντηση ότι αυτός που φταίει δεν είναι άλλος από τον Nick. Ο διάλογος έλεγε:

Corden: «Όλοι ξέρουν ότι ήταν ο Νίκος (εκείνος που έφταιγε)»

Nick: «Διέλυσα το συγκρότημα, αλλά τους ξαναένωσα»

Kevin: «Είναι αλήθεια. Ήταν μία πολύ λυτρωτική ιστορία»

Αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η απόφαση για την επανένωση του συγκροτήματος ήρθε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ τους, όπως αποκάλυψε ο Nick.

«Βασικά, πριν έναν χρόνο αρχίσαμε να συζητάμε για να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ μαζί. Αυτή ήταν αρχή. Απλά να πούμε την ιστορία μας, την παιδική μας ηλικία μέσα στην καριέρα μας μαζί. Μέσα σε αυτήν τη διαδικασία κάναμε λίγη απαραίτητη θεραπεία, γιατί όταν τα πράγματα τελείωσαν δεν ήταν το καλύτερο»



Διάβασε επίσης: Break the Internet! Το νέο τραγούδι των Jonas Brothers μετά από 6 χρόνια μαζί με τα κορίτσια τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved