Master Chef: Η στενή διεκδίκηση της Ασημίνας στον Πάνο. Τι έκανε αυτή την φορά;

Ποια ήταν η αντίδραση του μάγειρα; 

Ήμασταν σίγουροι ότι το φλερτ της Ασημίνας του Master Chef δεν θα σταματούσε μόνο στον χιονοπόλεμο και στις δηλώσεις της ότι ο Πάνος Τόγιας είναι όμορφο παιδί.

Αυτή την φορά η εκδήλωση ενδιαφέροντος ήταν πολύ πιο εμφανής. Η Ασημίνα πήγε στο κρεβάτι του μάγειρα με σκοπό να τον ξυπνήσει. Τον αποκάλεσε «αγάπη μου», του σήκωνε το πάπλωμα και προσπαθούσε να τον ξυπνήσει. Στη συνέχεια του έταξε πρωινό και εκείνος της απάντησε ότι έπρεπε ήδη να το είχε έτοιμο όταν πήγε να τον ξυπνήσει.

Διακρίνουμε ξεκάθαρα μια οικειότητα και μια μεγάλη συμπάθεια. Η Ασημίνα επίσης τον ρώτησε αν του αρέσουν τα ρούχα της και ο Πάνος συνέχισε στο ίδιο mood. Της κάνει ξεκάθαρα τον δύσκολο και της απάντησε ότι είναι χάλια.

Εκείνη δεν πτοήθηκε καθόλου και πήγε να του φτιάξει το πρωινό που του έταξε. Το παιχνίδι όμως ανάμεσα τους δεν σταμάτησε στο σπίτι. Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας τα παιδιά συνέχεια πειράζονταν.

Ο Πάνος κάποια στιγμή που βιαζόταν την έπιασε από τη μέση και η Ασημίνα πραγματικά έλιωσε. Μετά από λίγο τον αποκάλεσε «αγάπη» και εκείνος την ρωτούσε αν τα καταφέρνει με την δοκιμασία. Ο ένας ενδιαφέρεται για τον άλλον και το φλερτ γίνεται πιο έντονο όσο περνάνε οι μέρες.

Αυτό βέβαια που παρατηρήσαμε χθες είναι ότι όταν επέστρεψε στο σπίτι η Ασημίνα από την δοκιμασία αποχώρησης στην οποία ήταν υποψήφια ο Πάνος έδειξε πλήρη αδιαφορία. Ο 23χρονος δεν σηκώθηκε από τον καναπέ να την χαιρετήσει και ήταν ανέκφραστος. Αν και, όταν ένας συμπαίκτης της κοπέλας της είπε ότι η κοιλιά της είναι έξω ο Πάνος αμέσως γύρισε το βλέμμα του και την κοίταξε.

Η συμπεριφορά του μάγειρα δείχνει αναστολή και ντροπή ή αδιαφορία; Θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες.






Δες ακόμα O νέος έρωτας που δημιουργήθηκε στο Master Chef, έφερε συγκρούσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved