Η κόρη της Kylie Jenner ανοίγει τα δώρα της και δε θα πιστέψεις τι υπάρχει μέσα σ' αυτά

Και είναι μόλις ενός έτους

Όπως πλέον γνωρίζεις, τα γενέθλια της Stormi, κόρης της Kylie Jenner και του Travis Scott, ήταν την 1η Φεβρουαρίου και η μαμά της θέλησε να της διοργανώσει ένα πάρτι που να μείνει σε όλους αξέχαστο. Δεν είμαστε σίγουροι αν η ίδια η Stormi θα το θυμάται, αλλά, εφόσον τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα, δεν είχε να χάσει και κάτι. Όπως και να ’χει, το συγκεκριμένο πάρτι όχι απλά έγινε αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, η Kylie ξόδεψε πάνω από 100.000 δολάρια σε πανάκριβα δώρα, όπως ρούχα από διάσημους designers και κοσμήματα.

Αφού, λοιπόν, γιόρτασε τα πραγματικά της γενέθλια ανήμερα της γιορτής, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι, που ήταν τόσο grande που έμοιαζε περισσότερο με φεστιβάλ.



Κι αφού, λοιπόν, πέρασαν οι όλοι εορτασμοί, η Kylie δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τη μικρή της κόρη να ανοίγει τα δώρα της και, πραγματικά, μείναμε άφωνοι. Αυτό που την περίμενε ήταν σακούλες και κουτιά με ο,τι μπορείς να φανταστείς, μέχρι και τσάντες από Chanel και Gucci.



Στο βίντεο ακούγεται η φωνή της Kylie να λέει:

«Πρέπει επιτέλους να ανοίξεις τα δώρα σου»

«Είσαι τόσο τυχερή»

Η μικρή φαινόταν λίγο σαστισμένη αλλά και ποιος να την αδικήσει;

Διάβασε επίσης: Oops! Ο πρώην της Kylie Jenner λέει τη γνώμη του για τον νυν της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved