H Halle Bailey μοιράστηκε τη fitness ρουτίνα της μικρής γοργόνας

Η διεθνούς φήμης ηθοποιός αποκαλύπτει τα πάντα για εκείνη την περίοδο της ζωής της!

H Halle Bailey είναι η σύγχρονη Ariel της καρδιάς μας, με την πρωταγωνίστρια της ταινίας «Η Μικρή Γοργόνα» να έχει ήδη αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, κεντρίζοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ολόκληρου του πλανήτη.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με την Kelly Ripa και τον Mark Consuelos στο «Live With Kelly and Mark», η Bailey μοιράστηκε περισσότερα για την έντονη προπόνηση, που έπρεπε να ακολουθήσει, για να προετοιμαστεί για τον κεντρικό της ρόλο στην ταινία. «Έκανα πολύ mermaid training, κρεμασμένη στον αέρα, προσπαθώντας να ακολουθήσω όσο πιο πιστά γίνεται την κίνηση της κολύμβησης μιας γοργόνας. Παράλληλα, ήμουν στο νερό περίπου στα μισά γυρίσματα, αφού όλες οι υποβρύχιες σκηνές που παρακολουθείτε, γυρίστηκαν σε μια δεξαμενή. Ήταν τόσο διασκεδαστικό!» δήλωσε η ίδια.

Η Halle Bailey στην πρεμιέρα της «Μικρής Γοργόνας» της Disney ήταν ίδια η Ariel

Η Hailey Bailey είναι η πιο fit γοργόνα που έχουμε γνωρίσει ποτέ

Παρόλο που η προπόνηση ήταν επίπονη και το πρόγραμμα της έντονο, η σταρ αποκάλυψε πως έχει ωφεληθεί απίστευτα από αυτή την εμπειρία, καθώς είναι πιο πειθαρχημένη από ποτέ άλλοτε. Σε ένα βίντεο Q&A που δημοσιεύτηκε στο κανάλι της στο YouTube τον Σεπτέμβριο, η τραγουδίστρια και ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών, αναφέροντας την «έντονη σωματική προπόνηση» και τα ακροβατικά στα παρασκήνια που εκτελούσε καθημερινά.

https://www.instagram.com/p/CsmJPY2B_U0

Παρά το hardcore training η Bailey διασκέδαζε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, ειδικά όταν επρόκειτο για τις σκηνές, που έπρεπε να διαδραματιστούν μέσα στη δεξαμενή νερού. «Η υποβρύχια μαγνητοσκόπηση ήταν υπέροχη, αλλά κάπως σύντομη, αφού τις περισσότερες φορές βρισκόμουν στον αέρα και όχι μέσα στο νερό. Ωστόσο, όταν ήμουν σε αυτή την τεράστια δεξαμενή, ένιωθα σαν να βρίσκομαι στη μέση του ωκεανού» αναφέρει η Halle.

Εμείς δεν έχουμε παρά να σε προτρέψουμε να δεις την εντυπωσιακή ταινία, η οποία θα σε ταξιδέψει στην παιδική σου ηλικία και θα σε μαγέψει με τις εντυπωσιακές, υποβρύχιες σκηνές, τα φαντασμαγορικά εφέ, αλλά και την πρωταγωνίστρια η οποία ενσαρκώνει με τον δικό της, μοναδικό τρόπο την αγαπημένη μας πριγκίπισσα Ariel.

Πηγή κεντρικής: Hallebailey

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved