Η «Μικρή Γοργόνα» Halle Bailey φόρεσε το πιο stylish σετάκι φόρμες ιδανικές για το σχολείο

Πάρε έμπνευση από το στυλ της πιο cool πρωταγωνίστριας της Disney αυτή τη στιγμή!

Τι να πούμε για τη Halle Bailey; Η 22χρονη ηθοποιός έχει ξεσηκώσει τα social media από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε το τρείλερ της νέας ταινίας από τη Disney, αφού η νέα Ariel θα είναι μαύρη. Τα μόλις μερικά δευτερόλεπτα που προβλήθηκαν ήταν υπέρ αρκετά για να προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις από το κοινό που αποθέωσε την επιλογή της ηθοποιού. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, η Ariel συνδέεται και με την ενδυνάμωση και την ιδέα ότι όλοι μπορούν να γίνουν τα πάντα. Επιτέλους!

Τα βίντεο, που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής με τις αντιδράσεις των μικρών κοριτσιών στη θέα της νέας, μαύρης Ariel είναι τουλάχιστον συγκινητικά. Βλέπεις μικρά κοριτσάκια να κλαίνε από χαρά, να ουρλιάζουν και να πανηγυρίζουν, βλέποντας στη μεγάλη οθόνη μία γοργόνα «που μοιάζει μαζί τους». Έτσι βλέπουμε το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει επαρκής εκπροσώπηση όλων των κοινωνικών ομάδων, κάτι που για χρόνια φάνταζε με όνειρο για πολλούς.

Έχοντας, λοιπόν, μάθει τις πρώτες λεπτομέρειες για το τι πρόκειται να δούμε στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία της Disney, ήρθε η στιγμή να ρίξουμε μια ματιά και στους λογαριασμούς της Halle στα social media, αφού η ίδια έχει φανταστικά profiles και στο Instagram αλλά και στο Tik Tok. To στυλ της Halle είναι απόλυτα ενημερωμένο, με την ίδια να προτιμάει στενές φόρμες που κολακεύουν το σώμα της και αναδεικνύουν όλα τα δυνατά σημεία. Το τελευταίο της, μάλιστα, look είναι ιδανικό για να το αντιγράψεις τις πρώτες εβδομάδες του φθινοπώρου.



Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο fashion icon - 9 φθινοπωρινά outfits για έμπνευση

Πιο συγκεκριμένα, η Halle φόρεσε ένα απόλυτα ενημερωμένο matching set, με τις κλασικές μαύρες φόρμες της Adidas, με τις χαρακτηριστικές λευκές ρίγες στο πλάι. Πρόκειται για ένα jogger pants και μία ασορτί ζακέτα, κουμπωμένη λίγο κάτω από το στήθος. Από μέσα φόρεσε ένα μαύρο bra top και ένα κολιέ τύπου αλυσίδα, σε chunky στυλ. Η Halle ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα ζευγάρι λευκά, δερμάτινα sneakers από την Adidas, ενώ τα φυσικά afro μαλλιά της έκλεψαν την παράσταση.

https://www.instagram.com/p/CiaaXrLrPjJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved