Η «μικρή γοργόνα» Halle Bailey είναι έτοιμη για τις γιορτές με ένα glam μαύρο φόρεμα

Με cut outs και βαθύ ντεκολτέ η Halle έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση με μαύρο, sexy gown.

Η Halle Bailey είναι η πρώτη μαύρη πρωταγωνίστρια της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η Μικρή Γοργόνα». Φυσικά και ασχολούταν ήδη με την υποκριτική, όμως έτσι τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και είχε την ευκαιρία να μάθει περισσότερα για εκείνη και το κοινό πέρα από τις ΗΠΑ.

Αυτό που παρατηρήσαμε αμέσως, όμως, ήταν το υπέροχο στυλ της και τα ανατρεπτικά της looks, αφού η Halle εμφανίζεται κάθε φορά με τα πιο ιδιαίτερα outfits στο κόκκινο χαλί. Και δεν διστάζει να δοκιμάζει διαφορετικά στυλ, διατηρώντας πάντα την προσωπικότητα και το χαρακτήρα της.

Η Sydney Sweeney εντυπωσίασε με glittery fishnet φόρεμα σε μπλε

https://www.instagram.com/p/CiTiAdog52-

Μετά από ένα μαγικό σύνολο με ένα maxi, ροζ one shoulder φόρεμα από την Carolina Herrera, που συνδύασε με πολυτελή μακριά σκουλαρίκια με πράσινες πέτρες, η γνωστή ηθοποιός της Disney αποφάσισε να ποντάρει στη διαχρονική κομψότητα του μαύρου και έκανε ένα total black look, σε μία βραδιά που βρέθηκε κοντά στην αδερφή της Chloe, που τραγούδησε σε ένα event στη Νέα Υόρκη. Και τα δύο κορίτσια επέλεξαν μαύρα σύνολα.

https://www.instagram.com/p/CjnxSfIrH77

H total black εμφάνιση που ενθουσίασε

Πιο συγκεκριμένα, η Halle εμφανίστηκε με ένα maxi gown, με σκίσιμο, σε ίσια γραμμή που εφαρμόζει στους γλουτούς και ένα ονειρεμένο μπούστο, με cut outs και εντυπωσιακό ντεκολτέ, που ενώθηκε με ένα λεπτό κορδόνι. Όλο το πάνω μέρος του φορέματος ήταν σε ένα υπέροχο ύφασμα, με εφέ σε ruffles, που έδενε φανταστικά με τα μαλλιά της Halle. Η ίδια επέλεξε να μείνει με τα afro κοτσιδάκια της και να μην κάνει κάποιο άλλο elegant χτένισμα. Αυτό ήταν και το πιο υπέροχο, αληθινό σημείο του όλου look, που όλοι λατρέψαμε, γιατί έφερε το coolness του street style στο κόκκινο χαλί. Την αγαπήσαμε για άλλη μια φορά!

https://www.instagram.com/p/Ck94rfrgSsO

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved