Στο σπίτι της Sydney Sweeney στο Los Angeles νιώθεις χαλάρωση και «Euphoria»

H 25χρονη ηθοποιός έχει ένα από τα ωραιότερα σπίτια στο Hollywood.

Η Sydney Sweeney πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Netflix «Εuphoria» και υποδύεται την Cassie. Η σταρ του «Euphoria» έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι γονείς της όταν μετακόμισαν στο L.A για να ακολουθήσει την καριέρα της ως ηθοποιός στα 13 της χρόνια.

«Μέναμε σε ένα δωμάτιο. Η μαμά μου και εγώ μοιραζόμασταν ένα κρεβάτι ενώ ο πατέρας μου με τον μικρό αδερφό μου, μοιράζονταν έναν καναπέ», είπε η Sweeney προσθέτοντας ότι η οικογένειά της κατέληξε να μένει σε ένα μοτέλ.

https://www.instagram.com/p/CifPJEAgIRb

To πολυτελές σπίτι της Sydney Sweeney στο Los Angeles

Η σταρ της μικρής οθόνης αγόρασε ένα σπίτι 3 εκατομμυρίων δολαρίων και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν σε θέση να αγοράσω ένα σπίτι. Θέλω να μπορώ να μείνω εκεί», δήλωσε η ηθοποιός.

Ωστόσο, όπως η ίδια υποστηρίζει τα περισσότερα χρήματά της δεν πηγαίνουν στα έξοδα του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CnkGVI8rkLE

«Πρέπει να πληρώνω τους επικοινωνιολόγους μου κάθε μήνα και τα χρήματα αυτά είναι περισσότερα από την υποθήκη του σπιτιού μου. Αν απλώς καθόμουν, δεν θα μπορούσα να αντέξω οικονομικά τη ζωή μου στο Los Angeles. Κλείνω συμφωνίες γιατί πρέπει», συμπλήρωσε.

Μπορεί περισσότεροι από τους επιτυχημένους συναδέλφους της να έχουν επιλέξει σύγχρονες κατοικίες ωστόσο η Sweeney έκανε ξανά τη διαφορά επενδύοντας σε ένα ιδιαίτερο, ιστορικό σπίτι που χτίστηκε πριν 90 χρόνια.

Το σπίτι της ηθοποιού είναι αρκετά ευρύχωρο, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια κα έχει έκταση 3.200 τετραγωνικά. Είναι χτισμένο σε πολύ ήσυχη περιοχή, στην κορυφή ενός ψηλού λόφου με θέα στο δρόμο. Λίγα μέτρα από το σπίτι βρίσκεται ένα γκαράζ με θέσεις για 3 αυτοκίνητα.

Το σπίτι της Lily Collins στο Beverly Hills θα το ζήλευε ακόμη και η «Εmily In Paris»

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα το σπίτι της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: sydney_sweeney

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved