Charlie D' Amelio, Addison Rae και άλλοι 5 stars με τους περισσότερους followers στο ΤikTok

Όλα τα δημοφιλή accounts που μας κρατούν καθημερινά συντροφιά.

Το TikTok είναι μια από τις πιο επιτυχημένες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης των τελευταίων ετών. Η χρήση της είναι ιδιαίτερα απλή και σου επιτρέπει να βρεις αμέτρητα ολιγόλεπτα βίντεο ευρείας θεματολογίας. Η περίοδος της καραντίνας βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη του μέσου αφού εκατομμύρια νέοι χρήστες γράφτηκαν και άρχισαν να το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση.

Η δημοφιλής πλατφόρμα περιέχει κυριολεκτικά ό,τι μπορείς να φανταστείς από αστεία videos, χορευτικά, συνταγές ή έξυπνα hacks που όλες θα θέλαμε να δοκιμάσουμε. Σήμερα αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε για εσένα μερικούς από τους πιο γνωστούς (και αγαπημένους) δημιουργούς, με τους περισσότερους ακόλουθους.

Τα 7 πιο δημοφιλή accounts στο TikTok

1) Charlie D' Amelio

Η Charlie D'Amelio είναι η 2η TikToker στον κόσμο με τους περισσότερους followers. Η 18χρονη έχει 145 εκατομμύρια ακόλουθους και κάθε της βίντεο γίνεται viral σε λίγα μόλις λεπτά. Η νεαρή βασίλισσα του TikTok είδε την φήμη της να εκτοξεύεται χάρη στις χορογραφίες που έκανε και δημοσίευε στην πλατφόρμα.

2) Addison Rae

H 21χρονη έχει 89 εκατομμύρια ακόλουθους, με το προφίλ της να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην πλατφόρμα. Η Rae μετρά 3 χρόνια στο TikTok, τα οποία όπως φάνηκε ήταν αρκετά για να κατακτήσει την κορυφή.

3) Dixie D’Amelio

H 21χρονη αδερφή της Charlie D' Amelio βρίσκεται στους top7 TikTokers του πλανήτη, αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία είναι οικογενειακή υπόθεση. Το προφίλ της Dixie στο TikTok έχι περισσότερους από 57 εκατομμύρια followers και αμέτρητα views.

https://www.instagram.com/p/CiTrqc7NUNb

Stranger Things για πάντα - Το τατουάζ «011» της Millie Bobby Brown είναι πλέον αληθινό

4) Bella Poarch

H 25χρονη Αμερικανίδα συγκαταλέγεται στους πιο επιτυχημένους TikTokers και όχι άδικα. Τα lip-sync videos της είναι απλά απολαυστικά και έχουν αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από τους χρήστες της πλατφόρμας.

5) Kimberly Loaiza

Η 24χρονη Kimberly από το Μεξικό μετρά σήμερα περισσότερους από 66 εκατομμύρια followers. Τα χορευτικά videos της έχουν κερδίσει την καρδιά των χρηστών, δεν είναι λίγες όμως οι φορές που την βλέπουμε να τραγουδά.

6) Will Smith

Ο διάσημος ηθοποιός φημίζεται για το αστείρευτο χιούμορ του, με κάθε του ανάρτηση να είναι απλά απολαυστική. Ο λογαριασμός του Will Smith έχει 72 εκατομμύρια ακόλουθους που τον παρακολουθούν καθημερινά.

7) Spencer X

O 29χρονος μουσικός Spencer Polanco Knight είναι ο 10ος πιο δημοφιλής TikToker στον κόσμο. Οι 55 εκατομμύρια followers του δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τα videos του, ανεβάζοντάς τον στην κορυφή της πλατφόρμας.

Πηγή κεντρικής: charlidamelio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Tom Holland δεν συνόδευσε τη Zendaya στα Emmys και όλοι μιλούν για χωρισμό

Josephine Langford: 10 facts που δεν ήξερες για την Tessa του After

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Charlie D' Amelio.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved