Τα αγαπημένα φαγητά της Kendall Jenner για να είσαι fit το 2022

Όλα όσα επιλέγει το μοντέλο για να διατηρεί τις αναλογίες της και να παραμένει υγιής.

H Kendall Jenner στα 26 της χρόνια έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων παγκοσμίως. Το διάσημο μοντέλο θα επιστρέψει φέτος στους δέκτες μας μαζί με τις αδερφές της (Kardashians) αφού πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε στο Youtube το πρώτο τρέιλερ από το νέο τους ριάλιτι.

Το διάσημο μοντέλο έχει υπέροχες αναλογίες και αυτό οφείλεται στο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που ακολουθεί. Η 26χρονη γυμνάζεται σε καθημερινή βάση ενώ επιλέγει υγιεινά τρόφιμα. Φυσικά η Kendall είναι μία από εμάς αφού μια στο τόσο δεν λέει όχι σε λίγο παγωτό ή σε μερικά κομμάτια πίτσα.

Το πρόγραμμα διατροφής της Kendall Jenner

https://www.instagram.com/p/CNQPZeRDVX6

Η Kendall ακολουθεί εδώ και χρόνια μια αρκετά υγιεινή διατροφή θέλοντας να διατηρεί τις αναλογίες της και παράλληλα να μένει υγιής. Αν νομίζεις πως τα supermodels τρώνε μόνο βραστά λαχανικά, κάνεις λάθος. Συνέχισε να διαβάζεις και δες όλα όσα περιλαμβάνει το καθημερινό πρόγραμμά της.

Πρωινό: Όταν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις η Kendall παραλείπει το πρωινό. Kαθημερινά ωστόσο λέει ναι σε ένα πλούσιο πρωινό, που αποτελείται κυρίως από avocado toast ή γιαούρτι με φρούτα.

Μεσημεριανό: Tο δεύτερο γεύμα της περιέχει πάντα κοτόπουλο, ρύζι και λαχανικά. Στόχος να πάρει την ιδανική ποσότητα πρωτεΐνης, υδατανθράκων και βιταμινών.

Snacks: Σαν σνακ η Kendall προτιμά να τρώει λίγο χούμους και λαχανικά σε φέτες.

Cheatmeals: Ναι, καλά διάβασες. Οι ατασθαλίες του μοντέλου είναι frozen γιαούρτι, το οποίο επιλέγει μία ή δυο φορές την εβδομάδα σαν γλύκισμα.

https://www.instagram.com/p/B9KLbopD_rq

Βραδινό: Το διάσημο μοντέλο προσπαθεί να τρώει το τελευταίο γεύμα της μέχρι τις 6 το απόγευμα. Συνήθως βγαίνει έξω με φίλους μία ή δύο φορές την εβδομάδα όπου θα παραγγείλει πίτσα, sushi ή vegan μακαρονάδα.


Πηγή κεντρικής: @kendalljenner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είδες το μανικιούρ της Kendall Jenner; Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου πανεύκολα

Kendall Jenner-Devin Booker: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο γήπεδο! Τα τρυφερά τετ-α-τετ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved