Kendall Jenner-Devin Booker: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο γήπεδο! Τα τρυφερά τετ-α-τετ (photos)

Το μοντέλο παρακολούθησε αγώνα μπάσκετ θέλοντας να στηρίξει τον αγαπημένο της.

Η Kendall Jenner μπορεί να είναι ένα από τα πιο διάσημα supermodel της γενιάς της και αδερφή των Kardashians ωστόσο δεν συνηθίζει να μοιράζεται τα πάντα για τη ζωή της. Το νεαρό μοντέλο κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή παρά το γεγονός ότι εδώ και έναν χρόνο βρίσκεται σε σχέση με τον παίκτη των Phoenix Suns και μπασκετμπολίστα, Devin Booker.

Η Kendall και ο Devin κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αν και το μοντέλο αργότερα παραδέχτηκε on camera σε επεισόδιο του «Keeping Up with the Kardashians» ότι είναι ζευγάρι. Τώρα οι δυο τους φαίνεται πως αδιαφορούν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογράφους. Η Kendall βρέθηκε πρόσφατα στο γήπεδο για να στηρίξει τον αγαπημένο της, με τα τρυφερά τετ-α-τετ να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο έρωτας με τον Devin Booker δεν κρύβεται

https://www.instagram.com/p/CVf6XL4pYnI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μοντέλο παρακολούθησε τον αγώνα του Devin στο Staples Center μαζί με τους Biebers (Justin και Hailey) και όταν τελείωσε ο αγώνας, ο αγαπημένος της την πλησίασε με τους δυό τους να ανταλλάσσουν μια γρήγορη αγκαλιά και ένα τρυφερό φιλί.

Ο μπασκετμπολίστας και το μοντέλο επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Φεβρουάριο του 2021 με γλυκά post για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα Instagram Stories τους. Έκτοτε, έχουν μοιραστεί στο Ιnstagram ελάχιστες κοινές φωτογραφίες από τα ταξίδια τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως δείχνουν πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από κάθε άλλη φορά.

https://www.instagram.com/p/CVbGqyXB52W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αχ έρωτας! Kendall Jenner και Devin Booker σε date πιο ερωτευμένοι από ποτέ (photos)



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved