Ιούλιος 2020: Πώς να φροντίσεις πρόσωπο και σώμα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Για να έχεις μια γενική ιδέα τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Είμαστε στην καρδιά ενός διαφορετικού καλοκαιριού συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε πάρα πολλά σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς. Ο μήνας Ιούλιος σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι μια περίοδος που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να αναπτύξεις ή να εξελίξεις διάφορες συνήθειες της αυτο-φροντίδας σου. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι θα φέρει ο Ιούλιος 2020 αναλόγως με το ζώδιο στο οποίο ανήκεις.

Κριός

Ξαφνικά σε πιάνει ένα αίσθημα βιασύνης. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κυρίαρχος πλανήτης σου, Ο Άρης, μετακόμισε στο ζώδιό σου μέχρι τα τέλη Ιουνίου δίνοντάς σου μια δυνατή ώθηση αυτοπεποίθησης και ενέργειας. Χρησιμοποίησε αυτό προς όφελός σου αυξάνοντας σιγά-σιγά τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Ταύρος

Αγαπητές ταυρίνες, ο Ανάδρομος Κρόνος πρόκειται να έχει κάποιες υψηλές απαιτήσεις από εσάς αυτό το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι έχεις κάποια έννοια για το πώς πέρασες τα προηγούμενα χρόνια και αναρωτιέσαι ποιες αλλαγές μπορούν να γίνουν από σήμερα κιόλας.

Δίδυμος

Αυτός είναι ο μήνας που θέλεις να ασχοληθείς με την ομορφιά χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για το πορτοφόλι σου και τα έξοδα. Πρέπει να είσαι λογική με τα έξοδά σου γι' αυτό επένδυσε σε αυτά που έχεις πραγματικά ανάγκη.

Καρκίνος

Είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και μην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει τη διάθεση. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να οργανώσεις ένα θεματικό πάρτι με τους πιο κοντινούς σου φίλους και να ψηφίσετε την καλύτερη εμφάνιση.

Λέων

Η προσοχή σου τον μήνα Ιούλιο βρίσκεται στη λήψη αποφάσεων, χρόνου για την ψυχική σου υγεία και στην περιποίηση του εαυτού σου. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις χαλαρωτικές μάσκες ομορφιάς που θα σε ξεκουράσουν ενώ θα κάνουν το δέρμα σου πιο λαμπερό από ποτέ.

Παρθένος

Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι κάνοντας μάσκες μαλλιών και δίνοντας γενικότερη έμφαση στην ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησής σου όσες ώρες βρίσκεσαι στο σπίτι.

Ζυγός

Βγαίνεις σιγά-σιγά από τις δύσκολες εποχές του Ιουνίου και μπαίνεις σε μια πιο δυναμική περίοδο αυτό το μήνα. Αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθεις περισσότερο σε επαφή με τον εαυτό σου και να επιτύχεις επαγγελματικούς στόχους.

Σκορπιός

Το μήνα Ιούλιο ο Σκορπιός θα εστιάσει στην υγεία και την ευεξία. Αυτό σημαίνει από τη φροντίδα των επιπέδων ενυδάτωσης μέχρι την αναβάθμιση της ρουτίνας ομορφιάς. Σου προτείνουμε να κάνεις τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη αγράζοντας προϊόντα πολλαπλών χρήσεων.

Τοξότης

Μιλάμε για τις βασίλισσες του ζωδιακού κύκλου που δεν φοβούνται να είναι τολμηρές σχεδόν με τίποτα στη ζωή τους. Ο Ιούλιος φαίνεται να απαιτεί λίγο περισσότερη συγκράτηση όταν πρόκειται να δοκιμάσεις νέα πράγματα.

Αιγόκερως

Ενώ μπορεί να υπερηφανεύεσαι συχνά για τον εαυτό σου και να νιώθεις ασφάλεια, δεν είναι πολύ κακό να ζητήσεις ένα χέρι βοήθειας μια στο τόσο. Είναι επίσης μια καλή στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα από τις συνήθειές σου και να δοκιμαστείς σε κάτι διαφορετικό.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είχαν αρκετό χρόνο για να επιδοθούν σε αυτοφροντίδα τους προηγούμενους μήνες. Τώρα, ήρθε η ώρα να ασχοληθούν με άλλα θέματα. Πέρασε ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που θεωρείς πιο κοντινούς στη ζωή σου και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα. Φυσικά μην παραλείπεις σε καμία περίπτωση να φοράς το αντηλιακό σου.

Ιχθύς

Το να είσαι ένας Ιχθύς έρχεται με το δικό του σύνολο προκλήσεων. Πρέπει να μαθαίνεις συνεχώς ενώ μεγαλώνεις και να λαμβάνεις καλές αποφάσεις για τον εαυτό σου. Ένα καλό βήμα που μπορείς να κάνεις για τα μαλλιά σου αυτή τη σεζόν είναι να επενδύσεις σε προϊόντα όπως αντηλιακό μαλλιών για να προστατευθείς από την φθορά του ήλιου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved