Παρεξηγήσεις και κούραση για τα ζώδια της εβδομάδας: Προβλέψεις από 5 έως 12 Νοεμβρίου

Τι φέρνει η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου στα δώδεκα ζώδια;

Κριός
Προσπαθείς πολύ σκληρά την Δευτέρα, αλλά δεν δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό. Οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν την Τρίτη και την Τετάρτη και θα σε σώσουν από μια πολύ αμήχανη στιγμή. Θα σε βοηθήσουν ώστε να μην γελοιοποιηθείς. Έχεις τόσα πολλά να κάνεις την Πέμπτη και την Παρασκευή και θα νιώθεις κούραση και… άρνηση. Το Σαββατοκύριακο είναι ευνοϊκό για να πετύχεις ό,τι και να βάλεις στο μυαλό σου.

Ταύρος
Έχεις μια δυσκολία στην αρχή της εβδομάδας στο να κάνεις τα πράγματα όπως εσύ θέλεις. Πρέπει να εμπιστευτείς την εξυπνάδα σου, ειδικά την Τρίτη και την Τετάρτη, για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αν πρόκειται να μοιραστείς ένα μυστικό την Πέμπτη ή την Παρασκευή, φρόντισε να το πεις σε ένα άτομο που είναι 100% της εμπιστοσύνης σου. Αν το μυστικό σου μαθευτεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, απλά κράτα χαμηλό προφίλ για λίγο.

Δίδυμοι
Μην εκπλαγείς αν έχεις κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με την κολλητή σου στις αρχές της εβδομάδας, αλλά και στο τέλος αυτής. Οι ενέργειές σας θα είναι λίγο «πάνω κάτω» για ένα διάστημα και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσεις περισσότερο χρόνο μόνη σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό. Δοκίμασε την τύχη σου σε κάτι καινούργιο την Τρίτη ή την Τετάρτη και ετοιμάσου να δεις ξανά μια παλιά φίλη ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σου.

Καρκίνος
Ο χειρότερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα στις αρχές της εβδομάδας, είναι να το αποφύγεις. Αντιμετώπισε τις προκλήσεις μέχρι την Πέμπτη. Η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις νέα σχέδια ή να ξεκινήσεις ένα προσωπικό project. Είσαι διατεθειμένη να βάλεις όλη σου την ενέργεια σε κάποια πλάνα που έχεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά ίσως να μην έχεις την βοήθεια που χρειάζεσαι για να τα ολοκληρώσεις.

Λέων
Μπορεί να μην νιώθεις ότι είσαι στα καλύτερά σου τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά μεταξύ Δευτέρας και Τετάρτης, αλλά αν αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και μείνεις και για λίγο μόνη, θα δεις ότι θα αισθανθείς καλύτερα. Μην ακούς όλα όσα σου λένε την Πέμπτη και την Παρασκευή γιατί πολλά μπορεί να είναι ψέματα. Να διπλοτσεκάρεις τα κουτσομπολιά πριν διαδώσεις κι εσύ μια φήμη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ή ακόμα καλύτερα, μην την διαδώσεις καθόλου.

Παρθένος
Περνάς τόσο καλά στην αρχή της εβδομάδας και απορείς γιατί και όλοι οι υπόλοιποι γύρω σου δεν έχουν τα κέφια που έχεις εσύ. Μην κάνεις κηρύγματα και μην κρίνεις τους άλλους, ειδικά την Τρίτη και την Τετάρτη. Δεν ξέρεις τι μπορεί να περνά ο άλλος. Έχεις μια τάση για διεκδίκηση, αλλά πρόσεξε την στάση σου και την συμπεριφορά σου για να μην έχεις άσχημες συνέπειες.

Βρες ό,τι ψάχνεις για τα ζώδια εδώ

Ζυγός
Δεν μπορείς, παρά να νιώθεις λίγο… emo την Δευτέρα. Θα περάσει κι αυτό. Το θάρρος που θα επιδείξεις, θα ξαφνιάσει κάποιον την Τρίτη ή την Τετάρτη. Δείξε ότι δεν είσαι τόσο προβλέψιμη όσο πιστεύαν ότι είσαι. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα ασχοληθείς με την οικογένεια και τους φίλους σου, αλλά το Σαββατοκύριακο θα είναι όλο δικό σου. Κάνε ότι σε χαροποιεί περισσότερο.

Σκορπιός
Νιώθεις ότι θέλεις να πάρεις κάποια ρίσκα στην αρχή της εβδομάδας, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς και τα συναισθήματα των άλλων πριν δράσεις, ειδικά την Τρίτη και την Τετάρτη. Μια ενασχόλησή σου μπορεί να σου φέρει μια καινούργια γνωριμία την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Αν είσαι μόνη, τότε δώσε μια ευκαιρία. Αν έχεις σχέση, τότε πες «όχι».

Τοξότης
Μπορεί να μην έχεις αρκετά χρήματα για να κάνεις αυτό που θέλεις την Δευτέρα, αλλά δεν πειράζει. Βάλτο σε αναμονή αν μπορείς, ή ζήτα από τους γονείς σου να σου το αγοράσουν, μέχρι να έχεις τα χρήματα και να μπορέσεις να τους τα δώσεις πίσω. Κάποιος –είτε αδερφάκι, είτε γείτονας- «φυτρώνει» εκεί που δεν τον «σπέρνουν» στο τέλος της εβδομάδας. Κράτα χαμηλό προφίλ την Πέμπτη και την Παρασευή.

Αιγόκερως
Αν δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου στην αρχή της εβδομάδας, μην πανικοβληθείς. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι πολύ πιο ήρεμες μέρες και θα μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα. Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια και πλάνα για το Σαββατοκύριακο. Κάνε κάποια τηλέφωνα σε φίλους και κανόνισε τις εξόδους σου, πριν να είναι αργά. Προσπάθησε να αποφύγεις να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούργιο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Υδροχόος
Είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση στην αρχή της εβδομάδας. Αν θέλεις να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση, τότε να την κάνεις την Δευτέρα, ή την Τρίτη, ή την Τετάρτη. Θα μπεις στον πειρασμό να ανακατέψεις χρήματα και φιλία την Πέμπτη και την Παρασκευή, αλλά το να ζητήσεις δανεικά από μια φίλη, δεν είναι καλή σκέψη. Τα μέλη της οικογένειάς σου θα είναι εκεί για να σε βοηθήσουν το Σάββατο και την Κυριακή, αλλά πρέπει να τους πεις τι χρειάζεσαι…

Ιχθύες
Γίνονται πολλά στην αρχή της εβδομάδας και μπορεί να νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο. Πνίγεσαι λίγο μέχρι την Τετάρτη. Αν πρέπει να πεις όχι για να αποφύγεις να γίνεις «χίλια κομμάτια» τότε πες το. Η ενέργειά σου θα επιστρέψει στο 100% την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ακριβώς την στιγμή που θα την χρειαστείς για να περάσεις ένα καλό Σαββατοκύριακο. Ένα νέο outfit μπορεί να είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι…



via GIPHY

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved