Πόσο πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο, ανάλογα με το ζώδιό σου

Πιστεύεις ή όχι;

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και όλα γύρω μας κινούνται πλέον σε… κόκκινους ρυθμούς. Τα καταστήματα έχουν γεμίσει αρκουδάκια, καρδούλες και ό,τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς, τα ανθοπωλεία είναι γεμάτα με κόκκινα τριαντάφυλλα και όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια έχουν αρχίσει να σκέφτονται πώς θα περάσουν αυτήν την ημέρα. Ή μπορεί και όχι…

Τι εννοούμε; Ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο έπακρο, να χαρίσουν και να λάβουν δώρα, να περάσουν χρόνο με το αμόρε τους και όλα αυτά τα ρομαντικά. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι που αδιαφορούν για τη γιορτή των ερωτευμένων, όχι γιατί οι ίδιοι δεν είναι ερωτευμένοι, αλλά γιατί απλά δεν τους εκφράζει όλος αυτός ο ρομαντισμός και ο «πανικός» που υπάρχει παντού τη συγκεκριμένη μέρα.

Αν έχεις απορία πώς μπορεί να έχει στο μυαλό του τη γιορτή των ερωτευμένων το δικό σου αγόρι ή οι φίλες σου (γιατί όχι;), εδώ θα μάθεις τα πάντα. Πώς; Μόνο και μόνο από το ζώδιο μπορούμε να έχουμε μια ιδέα για το αν λατρεύει ο αγαπημένος σου τον Άγιο Βαλεντίνο ή απλά θα τον αντιμετωπίσει σαν μια οποιαδήποτε μέρα του χρόνου.

Μάθε τα πάντα στην παρακάτω gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved