Φίλοι και οικογένεια στο προσκήνιο για τα ζώδια από 29/10 έως 4/11

Τι μας φέρνει η εβδομάδα στο σχολείο και στο σπίτι;

Κριός

Δείξε στον κόσμο την ανιδιοτελή πλευρά του εαυτού σου. Δεν χρειάζεται να γυρίζει ο κόσμος γύρω από εσένα όλη την ώρα… Μπορεί να νιώσεις ότι πεινάς λίγο παραπάνω την Τρίτη και την Τετάρτη. Οκ. Κάνε τις ατασθαλίες σου αλλά μέχρι το σημείο που θα νιώσεις ότι έχεις χορτάσει. Μην ξεφύγεις πολύ. Το διάστημα από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή, είναι πολύ καλό για να έχεις μια συνάντηση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Πες στους γονείς σου το πόσο τους αγαπάς και θα τους φτιάξεις τη μέρα.

Ταύρος

Μετά από μια μάλλον κακή Δευτέρα, τα πράγματα θα είναι καλύτερα για σένα την Τρίτη και την Τετάρτη. Μια σχέση σου θα έχει τις πιθανότητες να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο, αλλά μην κάνει κάτι που θα σε φέρει σε δύσκολη ή αμήχανη θέση. Ίσως κάποιος να σου κρύβει κάτι στο τέλος της εβδομάδας, οπότε να εξετάσεις όλες τις λεπτομέρειες πριν πεις το ναι, ειδικά μεταξύ Πέμπτης και Σαββάτου.

Δίδυμοι

Οι αντρικές φιγούρες στην ζωή σου, κάνουν μια θετική εντύπωση, στην αρχή της εβδομάδας. Προσπάθησε να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς με τον πατέρα σου, έναν θείο σου, τον αδερφό του ή έναν καλό σου φίλο μεταξύ Δευτέρας και Τετάρτης. Θέλεις να δείχνεις πιο ώριμη από ότι είσαι στην πραγματικότητα προς το τέλος της εβδομάδας. Το να είσαι ο εαυτός σου, ειδικά την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα κάνει καλύτερη εντύπωση, από το να προσπαθείς να γίνεις μια άλλη…

Καρκίνος

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο αυτή την εβδομάδα. Θα σε αποσπάσουν από αυτό που θέλεις πραγματικά να κάνεις την Δευτέρα, αλλά μην ανησυχείς. Στα μέσα της εβδομάδας θα αφιερώσεις παραπάνω χρόνο στους φίλους σου. Μια υπόσχεση που σου έδωσε κάποιος, μπορεί να αθετηθεί μεταξύ Πέμπτης και Σαββάτου, αλλά αυτός που την αθετεί, μάλλον δεν το κάνει επίτηδες. Προσπάθησε να μάθεις όλη την ιστορία πριν αρχίσεις να φρικάρεις.

Λέων

Ανακάλυψε κάτι νέο την Δευτέρα. Ο κόσμος φαίνεται ενδιαφέρων; Εκμεταλλεύσου αυτό τον ενθουσιασμό σου. Η δημιουργικότητά σου χτυπάει κόκκινο προς το τέλος της εβδομάδας. Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι οι πιο παραγωγικές μέρες για σένα. Αν υπάρχει κάτι που θέλεις πολύ να πετύχεις, τώρα ήρθε η στιγμή να το κάνεις.

Παρθένος

Τα όνειρα που κάνεις μέσα στην μέρα σου είναι λίγο περίεργα. Το ίδιο περίεργη είναι και η διάθεσή σου. Τα «σύννεφα» αρχίζουν να απομακρύνονται την Τρίτη και την Τετάρτη, αλλά το διάστημα μεταξύ Πέμπτης και Σαββάτου θα είναι πιο ευνοϊκό για σένα. Βρες κάποιον που να εμπιστεύεσαι την Κυριακή, για να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι συμβαίνει. Η μαμά σου ή ο μπαμπάς σου σίγουρα θα ήταν αρκετά καλές επιλογές για σένα, θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν και σίγουρα το θέλουν πολύ.

Ζυγός

Προσπαθείς να μάθεις διάφορα στην αρχή της εβδομάδας, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Η σκληρή δουλειά σου θα αποσώσει καρπούς μεταξύ Τρίτης και Τετάρτης αλλά θα πρέπει πραγματικά να αφιερωθείς 100% στον στόχο σου αν θέλεις τα αποτελέσματα να είναι αυτά που προσδοκάς. Σκέψου λίγο τον τρόπο με τον οποίο μιλάς στους άλλους μεταξύ Πέμπτης και Σαββάτου. Αν είσαι υπερβολικά σαρκαστική, προσπάθησε να το ελαττώσεις.

Σκορπιός

Βιάζεσαι. Θες να αγοράσεις ένα trendy outfit ή ένα gadget στις αρχές της εβδομάδας, αλλά καλύτερα να κάνεις υπομονή και να περιμένεις μέχρι να βρεις μια καλή προσφορά. Η καλλιτεχνική σου πλευρά θέλει να βγει προς τα έξω την Τρίτη και την Τετάρτη, οπότε μην φοβάσαι να δείξεις στον κόσμο τι μπορείς να κάνεις. Πρέπει να είσαι πιο προσεκτική προς το τέλος της εβδομάδας. Καλύτερα να είσαι ασφαλής, παρά να μετανιώνεις για διάφορα μεταξύ Πέμπτης, Παρασκευής και Σαββάτου.

Τοξότης

Κανείς δεν περιμένει να τα κάνεις όλα μόνη σου. Αν έχεις προβλήματα και δυσκολεύεσαι με ένα θέμα μεταξύ Δευτέρας και Τετάρτης, ζήτα βοήθεια. Εσύ θα είσαι εκείνη που θέλει να ξεκινήσει κάποια πράγματα μεταξύ Πέμπτης, Παρασκευής και Σαββάτου, αλλά δεν θα είναι εύκολο να τα τελειώσεις μόνη σου. Φρόντισε να έχεις όση βοήθεια χρειαστείς για να τα τελειώσεις.

Αιγόκερως

Τη Δευτέρα, τρέχεις λίγο παραπάνω με διάφορες καταστάσεις. Ηρεμείς όμως μεταξύ Τρίτης και Τετάρτης. Αν έβλαψες τα συναισθήματα κάποιου πρόσφατα, φρόντισε να ζητήσεις συγγνώμη. Νιώθεις την ανάγκη να βγείς από τη ζώνη άνεσής σου μεταξύ της Πέμπτης και του Σαββάτου, αλλά μην κάνεις τίποτα που θα μπορεί να μετανιώσεις αργότερα.

Υδροχόος

Νόμιζες ότι ήξερες τι έλεγες και ότι είχες δίκιο, αλλά έρχεται κάποιος την Δευτέρα για να σου αλλάξει τη γνώμη. Κάποιος σε θέση εξουσίας, επιδιώκει να σε βάλει να κάνεις κάτι που εσύ δεν θέλεις μεταξύ Τρίτης και Τετάρτης. Οπότε έχεις μια επιλογή να κάνεις. Το να πεις όχι, μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες μέχρι το Σάββατο. Ακολούθησε το ένστικτό σου την Κυριακή.

Ιχθύες

Η μαμά σου σίγουρα σου έχει πει ότι πρέπει να μοιράζεσαι πράγματα με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Ωστόσο αυτή δεν θα είναι και τόσο καλή ιδέα να το κάνεις την Δευτέρα, την Τρίτη ή την Τετάρτη. Το να κρατήσεις πράγματα για σένα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όταν και θα είσαι λίγο πιο σίγουρη για τα κίνητρα των γύρω σου είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, όλα θα εξαρτηθούν από εσένα. Αν νομίζεις ότι μπορείς, τότε μπορείς. Η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για να καθαρίσεις το δωμάτιό σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved