Διαφωνίες και αλλαγές στις teen ζωδιακές προβλέψεις της εβδομάδας 15 έως 21 Οκτωβρίου

Προσοχή στο σχολείο και το σπίτι

Κριός
Για σένα δεν υπάρχει καμία διάθεση για… ρουτίνα. Την Δευτέρα και την Τρίτη θα κάνεις κάτι τρελό και ασυνήθιστο και κανένας δεν θα μπορέσει να σε σταματήσει. Από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή θα υπάρχει μια περίεργη ενέργεια στην ατμόσφαιρα, οπότε να έχεις τον νου σου. Πάρε τον χρόνο σου και σκέψου πριν δράσεις. Έχεις την μοίρα σου στα χέρια σου το Σαββατοκύριακο. Ότι θελήσεις μπορείς να το πραγματοποιήσεις.

Ταύρος
Ένας καυγάς ή μια διαφωνία με την μητέρα σου ή τον πατέρα σου θα σε αναστατώσει την Δευτέρα ή την Τρίτη. Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς τόσο στο ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο. Αν είναι κάποιος να ζητήσει συγγνώμη, θα το κάνει στο τέλος της εβδομάδας. Να περιμένεις μια ρομαντική χειρονομία μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής. Το Σαββατοκύριακό σου αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δίδυμοι
Μια γνωριμία με ένα νέο πρόσωπο στις αρχές της εβδομάδας, θα σου φτιάξει τη μέρα. Το να κρατήσεις επαφή θα είναι αρκετά εύκολο. Απλά φρόντισε να ανταλλάξεις στοιχεία πριν πάρει ο καθένας τον δρόμο του.
Το να χάσεις κάτι σημαντικό μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής θα σου προκαλέσει μια κάποια αναστάτωση, αλλά μόλις βρεις αυτό που έχασες, όλα θα αλλάξουν. Το Σαββατοκύριακο θα το περάσεις οικογενειακά. Δεν θα είναι και τόσο κακό να αφιερώσεις λίγο χρόνο στους δικούς σου.

Καρκίνος
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι την Δευτέρα και την Τρίτη θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή. Αν πραγματικά θέλεις να σοκάρεις όλους όσους θεωρούν ότι είσαι προβλέψιμη, κάνε κάτι έξω από τα νερά σου, κάτι δραματικό. Τα καλλιτεχνικά πρότζεκτ σε ενδιαφέρουν περισσότερο στο τέλος της εβδομάδας και με κάτι τέτοιο θα ασχοληθείς.

Λέων
Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι μέρες με την περισσότερη ενέργεια για σένα. Είναι οι μέρες που περίμενες περισσότερο. Αν δεν πάρεις αυτό που θες μέσα σε αυτό το διάστημα, τότε απλά συνέχισε να προσπαθείς. Μια εμπειρία που θα έχεις μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής θα σε κάνει να σκεφτείς ξανά το πώς βλέπεις τα πράγματα στην ζωή σου. Μην κάνεις μεγάλες αλλαγές ακόμα. Σκέψου μόνο τρόπους για να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Παρθένος
Την Δευτέρα και την Τρίτη είναι προτιμότερο να δράσεις συλλογικά παρά… ατομικά. Μια αλλαγή είναι πιθανό να σου συμβεί μεταξύ Τετάρτης και Πέμπτης, αλλά για να γίνει, θα πρέπει να την θέλεις κι εσύ. Ρώτα την κολλητή σου και ζήτα συμβουλές. Θα σου χρειαστούν. Τα παζλ είναι αυτά που θα σε ιντριγκάρουν περισσότερο το Σάββατο και την Κυριακή, αλλά μην αποθαρρυνθείς αν δεν μπορείς να τα λύσεις με την μια.

Ζυγός
Τα πηγαίνεις καλύτερα με ανθρώπους που μοιράζονται τον ίδιο τρόπο σκέψης με σένα στις αρχές της εβδομάδας. Σίγουρα υπάρχει θέση και για την διαφορετικότητα, αλλά εσύ θέλεις να νιώθεις ότι είσαι με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η Σελήνη σου δίνει μια μεγάλη ώθηση το Σαββατοκύριακο. Αν πρέπει να τελειώσεις μια δουλειά, οι καλύτερες μέρες για να το κάνεις, είναι η Παρασκευή και το Σάββατο.

Σκορπιός
Μην απορήσεις αν αρχίσεις να έχεις αρνητικά συναισθήματα για κάτι που πραγματικά σου άρεσε, μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης. Τα γούστα σου και οι απόψεις σου σίγουρα αλλάζουν όσο μεγαλώνεις και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Κάτι σε επηρεάζει μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής και η απάντηση βρίσκεται σε ένα πρόσωπο που μπορεί να σε βοηθήσει αλλά εσένα ούτε που σου περνάει από το μυαλό να του ζητήσεις βοήθεια. Το Σαββατοκύριακό σου θα είναι χαλαρό.

Τοξότης
Μην ανησυχείς τόσο πολύ για τις «ταμπέλες» την Δευτέρα και την Τρίτη. Να είσαι εκείνη που… κινείται ανάμεσα στο «έξυπνο παιδί» και στο «cool παιδί» και σε κάθε άλλο στερεότυπο που υπάρχει. Αναστατώνεσαι όταν κάτι δεν σου το εξηγούν σωστά… Μην φοβηθείς να σηκώσεις το χέρι σου και να ρωτήσεις. Ο μόνος τρόπος για να μάθεις είναι να… ρωτάς.

Αιγόκερως
Τα συναισθήματά σου θέλουν να ελέγχουν την ζωή σου στην αρχή της εβδομάδας, αλλά είναι πολύ καλύτερο το να χειριστείς τις καταστάσεις με το μυαλό σου παρά με την καρδιά σου. Είναι πολύ δύσκολο για σένα να συγκεντρωθείς στο διάβασμα και στις εργασίες σου μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής γιατί ένα ωραίο αγόρι θα βρίσκεται συνέχεια στο μυαλό σου. Τα όνειρα μπορούν να γίνουν αληθινά μέσα στο Σαββατοκύριακο απλά όχι ακριβώς όπως τα είχες φανταστεί.

Υδροχόος
Θα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα στην αρχή της εβδομάδας και θα πρέπει να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου. Υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να το κάνει καλύτερα από εσένα και η καλύτερη επιλογή είναι να τον «χειροκροτήσεις» μαζί με το υπόλοιπο πλήθος, αντί να τον… επικρίνεις. Μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής θα επικρατεί μια ηρεμία, αλλά η Σελήνη δημιουργεί προκλήσεις για σένα. Δεν χρειάζεται να αφήσεις το άλλο άτομο να κερδίσει…

Ιχθύες
Αν έχει περάσει καιρός από τότε που καθάρισες το δωμάτιό σου, τότε η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες για να το κάνεις να λάμπει. Μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής θα έχεις την ευκαιρία να ηρεμήσεις και να εκτιμήσεις τους ανθρώπους που έχεις στην ζωή σου και σε βοηθούν με κάποιο τρόπο. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάποιο δώρο. Πες τους απλά ένα ευχαριστώ. Θα εκτιμηθεί η κίνησή σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved