Οι teen αστρολογικές προβλέψεις για το ξεκίνημα του Οκτωβρίου

Τι περιμένει το ζώδιό σου στο σχολείο και το σπίτι

ΚΡΙΟΣ
Κριαράκι μου αγαπημένο, δίνεις τόσες συμβουλές, που είναι πιθανό να σκεφτείς μέχρι και να ξεκινήσεις να… χρεώνεις για τις παροχές σου. Για κάποιο λόγο, οι φίλοι σου στρέφονται σε εσένα για βοήθεια κι εσύ είσαι εκεί για να τους δώσεις τις κατάλληλες και τις πιο σωστές συμβουλές.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι πιο χαλαρές μέρες για σένα. Να περιμένεις βέβαια την Παρασκευή ότι θα έχεις και το φλερτάκι σου από ένα άτομο που δεν σου είχε περάσει καν από το μυαλό. Θα είσαι λίιιγο εγωίστρια την Κυριακή, αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Να δεχτείς αυτό που θα σου δοθεί την Δευτέρα γλυκό μου Ταυράκι και να μην ζητάς πολλά παραπάνω. Δυστυχώς οι άνθρωποι που έχουν αυτό που θες, δεν έχουν και την διάθεση να είναι τόσο γενναιόδωροι απέναντί σου στην αρχή της εβδομάδας.
Κάποιες μικρές λεπτομέρειες να προσέξεις την Τετάρτη και την Πέμπτη, αλλά αυτό που θα είναι καλύτερο για σένα αυτή την εβδομάδα, είναι το Σαββατοκύριακο. Κάποια σχέδια που έκανες θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται, ειδικά την Κυριακή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εσείς Διδυμάκια είστε σε τόσο καλή διάθεση την Δευτέρα και την Τρίτη που το χαμόγελο δεν λέει να φύγει από τα χείλη σας. Συνεχίστε έτσι! Βέβαια την Τετάρτη και την Πέμπτη θα θελήσετε λίγο να ξεφύγετε, αλλά υπάρχουν πράγματα που απαιτούν την προσοχή σας πριν κάνετε το επόμενο βήμα. Θα δεχτείτε τον θαυμασμό ενός ατόμου μέσα στο ΣΚ γι’ αυτό φροντίστε να μην το απογοητεύσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα νιώσετε την πίεση ότι πρέπει να κάνετε περισσότερα πράγματα από αυτά που θα θέλατε. Απλά προσπαθήστε να τελειώσετε ότι αρχίσατε και μην σας νοιάζει η τελειότητα.
Στα μέσα της εβδομάδας είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο που έρχεται και να δείτε πώς θα περάσετε εκείνες τις μέρες. Η Κυριακή θα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσάς και θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε.

ΛΕΩΝ
Η αρχή της εβδομάδας θα είναι λίγο περίεργη για εσάς Λιονταράκια. Θα περνάνε διάφορες σκέψεις από το μυαλό σας. Θα αναλογίζεστε γιατί πρέπει να είστε εσείς αυτοί που θα πρέπει να υποχωρήσουν.
Είστε αρκετά έξυπνοι και χαρισματικοί και αυτές οι ικανότητές σας, προς το τέλος της εβδομάδας, σας βοηθούν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Θα είστε μάλιστα και εκείνοι που θα δώσουν και μια χείρα βοηθείας σε κάποιον που έχει ανάγκη. Έχετε τις σωστές απαντήσεις και τις δίνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εσείς Παρθενάκια, έχετε την δική σας γνώμη και αυτή δεν αλλάζει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι γύρω σας μπορούν να αντέξουν την κριτική που τους ασκείτε. Το να κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε μέχρι την Πέμπτη. Την Παρασκευή όμως, είναι μια καινούργια μέρα, που σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή.
Το Σαββατοκύριακο είναι προτιμότερο να είστε πιο προσεκτικοί με κάτι καινούργιο που θέλετε να δοκιμάσετε.

ΖΥΓΟΣ
Είστε στο επίκεντρο στην αρχή της εβδομάδας. Προσπαθήστε να έχετε αυτοπεποίθηση μεν, χωρίς όμως να το παρακάνετε γιατί αυτό μπορεί να φανεί άσχημο στους γύρω σας.
Αν νιώσετε στα μέσα της εβδομάδας, μια… λιγούρα παραπάνω, προσέξτε το. Μην αφεθείτε και φάτε κάτι extra και μετά το μετανιώσετε. Αν η διατροφή σας ειδικά, αποτελείτε από fast food, θα πρέπει σίγουρα να το σκεφτείτε να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές για τα γεύματά τας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε λίγο εγωκεντρικοί… Προσέξτε το.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα δυσκολευτείτε λίγο στην αρχή της εβδομάδας Σκορπίνες μου. Αν κάποιος την Δευτέρα ή την Τρίτη, είναι τόσο επίμονος και θέλει να περάσει το δικό του, τότε απλά αφήστε τον.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα θελήσετε να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε αρκετές επιλογές για το τι θα κάνετε το Σαββατοκύριακο. Στο χέρι σας είναι να επιλέξετε πώς θα το περάσετε. Απλά φροντίστε να μην αφήσετε κάποιον φίλο σας εκτός από αυτά που κανονίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά καλά για εσάς Τοξοτάκια. Με κέφι και όρεξη για πλάκα και… φάρσες. Αλλά προσέξτε λίγο, γιατί δεν παίρνουν όλοι οι άνθρωποι τις πλάκες με τον ίδιο τρόπο. Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι σοβαρολογείτε. Αν υπάρξουν παρεξηγήσεις φροντίστε να τις λύσετε.
Το πρόγραμμά σας είναι τόσο γεμάτο προς το τέλος της εβδομάδας, που θα νιώσετε λίγο ότι «πνίγεστε». Δεχτείτε την βοήθεια που θα σας προσφέρουν το Σαββατοκύριακο, ακόμα και αν προέρχεται από κάποιον που θέλετε να αποφύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεκινά πολύ καλά η εβδομάδα για εσάς Αιγοκεράκια. Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλλετε κάποια πράγματα και να τα μεταθέσετε για αργότερα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα γίνουν όπως εσείς τα θέλετε.
Προς τα μέσα της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε λίγο περίεργα με την συμπεριφορά των γύρω σας. Μην ξαφνιαστείτε αν για κάποιο λόγο σας είναι δύσκολο να… επικοινωνήσετε με τα κοντινά σας πρόσωπα και να συνεννοηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχοϊνες μου αγαπημένες, μπορείτε να πραγματοποιήσετε σχεδόν ότι έχετε μέσα στο μυαλουδάκι σας στην αρχή της εβδομάδας. Δεν θα είναι βέβαια τόσο εύκολα τα πράγματα προς τα μέσα της εβδομάδας, αλλά με λίγο πιο σκληρή δουλειά και δημιουργικότητα όλα γίνονται.
Προς την Παρασκευή θα νομίζετε πως έχετε σε όλα δίκιο, αλλά δεν θα είναι έτσι. Οι άλλοι γύρω σας βέβαια δεν θα διαφωνούν μαζί σας και θα σας κάνουν το χατίρι να λένε σε όλα ναι.

ΙΧΘΥΕΣ
Μια γεμάτη εβδομάδα ξεκινά για εσάς. Σας αρέσει βέβαια αυτό γιατί θέλετε να είστε απασχολημένοι. Τα πράγματα ηρεμούν προς τα μέσα της εβδομάδας, αλλά μην επαναπαύεστε και τόσο. Η Παρασκευή και το Σάββατο θα φέρουν κάποια μικροθεματάκια που ίσως χρειαστείτε λίγο χρόνο για να τα λύσετε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved