Ποιο είναι το «κακό» στοιχείο του χαρακτήρα σου βάσει του ζωδίου σου

Το χαρακτηριστικό του κάθε ζωδίου

Τα ζώδια, κατά πολλούς, μπορούν να δείξουν πολλά πράγματα για την προσωπικότητα και τη ζωή σου. Από το πώς θα πάει η επόμενη μέρα ή το μέλλον σου, μέχρι συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του εαυτού σου, φαίνεται ότι ερμηνεύονται και εξηγούνται με βάση τον μήνα και τη μέρα που έχεις γεννηθεί. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά, το κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα «κακά» στοιχεία, ένα από τα οποία μπορεί να είναι να είναι:

(Φυσικά, αυτά δεν αποτελούν κανόνα, αλλά μερικά παραδείγματα που έχουν περισσότερες πιθανότητες να τύχουν)

Κριός: Εγωιστής

Οι επιθυμίες του Κριού τείνουν να βρίσκονται πιο ψηλά από αυτές των υπόλοιπων γύρω του και συνήθως επιλέγει αυτό που προτιμά εκείνος να κάνει σε σχέση με αυτό που θέλει κάποιος άλλος.

Ταύρος: Αμετανόητος

Ένας ταύρος δύσκολα θα παραδεχτεί το λάθος του και θα πει συγγνώμη, γιατί είναι πολύ πεισματάρης για να το αναγνωρίσει.

Δίδυμοι: Παραποίηση της αλήθειας προς όφελός τους

Ακριβώς επειδή έχουν ένα χάρισμα στην επικοινωνία, οι Ταύροι μπορούν να παραποιήσουν την αλήθεια για να φέρουν την κατάσταση στα δικά τους μέτρα και σταθμά.

Καρκίνος: Χειραγώγηση

Σαν ένα πολύ ικανό ζώδιο στο συναισθηματικό τομέα, μπορεί να χρησιμοποιήσει την ικανότητά του εναντίον κάποιου άλλου, ώστε να πάρει την προσοχή που χρειάζεται.

Λέων: Ναρκισσιστής

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Λέοντα είναι η μεγάλη αγάπη για τον εαυτό του, η οποία, όμως, μπορεί να εξελιχθεί σε μία διαρκή ανάγκη επιβεβαίωσης.

Παρθένος: Υπεραναλυτικός

Δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, αναλύουν τα πάντα, και αυτό έχει πολλές φορές σαν αποτέλεσμα την εκδήλωση μεγάλης αρνητικότητας.

Ζυγός: Ίντριγκες

Είναι ένα ζώδιο που πολλές φορές βάζει στους άλλους «φιτιλιές» ώστε να τσακωθούν μεταξύ τους, ενώ όταν έχει κάποιο πρόβλημα προτιμά να βγει εκείνος απέξω και να αφήσει τους υπόλοιπους να το λύσουν.

Σκορπιός: Δύσπιστος

Ο Σκορπιός δύσκολα εμπιστεύεται κι ακόμα κι αν έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη του, δεν πρέπει να σταματήσεις να του αποδεικνύεις ότι την αξίζεις, γιατί μπορεί εύκολα να την πάρει πίσω.

Τοξότης: Ανταγωνιστικός

Του αρέσει να ανταγωνίζεται συνεχώς με τους φίλους του και να νιώθει ότι γενικά υπερέχει σε σχέση με το περιβάλλον του.

Αιγόκερως: Χειριστικός

Ο Αιγόκερως έχει ανάγκη να νιώθει δύναμη και θέλει να βρίσκει καταστάσεις ή ανθρώπους που να ικανοποιούν αυτή του την ανάγκη.

Υδροχόος: Έλλειψη κατανόησης

Δεν είναι από τα πιο κατανοητικά ζώδια όσον αφορά στην ενσυναίσθηση και ειδικά αν νιώσουν ότι κάποιος δεν μπορεί να τους τραβήξει την προσοχή.

Ιχθύς: Κρυφός Ναρκισσιστής

Ο Ιχθύς εστιάζει περισσότερο σε όσα συμβαίνουν στον ίδιο και τα θεωρεί πιο σημαντικά από αυτά που συμβαίνουν στους άλλους.

Διάβασε επίσης: Τα ζώδια που πρέπει να προσέξεις πολύ στα social media

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved