Ξέχνα φέτος την κλασική αλογοουρά και κάνε… bubble ponytail

Είναι το πιο εύκολο, γρήγορο και παιχνιδιάρικο χτένισμα που μπορείς να κάνεις εντός και εκτός σπιτιού!

Ξέρουμε πως έχεις κουραστεί πολύ με την παραμονή στο σπίτι και τη δεύτερη καραντίνα και πως το άνοιγμα των σχολείων είναι μια «ανάσα» για εσένα. Αν βρίσκεσαι σε «κόκκινη» περιοχή της Ελλάδας, σίγουρα θα περιμένεις λίγο ακόμα μέχρι να ανοίξει το σχολείο και θα συνεχίσεις την τηλεκπαίδευση. Αν, όμως, τα πράγματα με τον κορονοϊό πάνε καλά στην πόλη σου, τότε ναι! Έχεις ήδη ξεκινήσει τα μαθήματα δια ζώσης και έχεις ξανασυναντήσει συμμαθητές και καθηγητές.

Σε όποια συνθήκη από τις δύο, όμως, κι αν βρίσκεσαι μπορούμε να φανταστούμε πως θέλεις μια ανανέωση. Να κάνεις κάτι με την εικόνα σου για να νιώσεις πιο όμορφη και πιο trendy. Να φτιάξει η διάθεσή σου, βρε παιδί μου.

Εμείς, λοιπόν, σου έχουμε τη λύση και ειδικότερα σου βρήκαμε το απόλυτο χτένισμα για το 2021. Φέτος, θα πρέπει να ξεχάσεις την κλασική αλογοουρά που έπιανες με το λαστιχάκι σου. Κι αυτό, γιατί θα την αντικαταστήσεις με ένα bubble ponytail. Ναι, μιλάμε για αυτήν την αλογοουρά που έχει μικρές «φούσκες» (aka bubble) και την οποία μπορείς να φτιάξεις με πέντε-έξι λαστιχάκια, ανάλογα και το μήκος των μαλλιών σου.

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, η διαδικασία για να την πετύχεις είναι πανεύκολη και σίγουρα σαν χτένισμα είναι πολύ πιο girly και εντυπωσιακό από μια απλή αλογοουρά. Πάτα, λοιπόν, το play (και το cc για υπότιτλους), δες βήμα-βήμα πώς να φτιάξεις ένα bubble ponytail και ρίξε μια ματιά και στην gallery. Α! Μην ξεχάσεις να βάλεις και hair accessories στο χτένισμά σου, αν θες να το κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό.



Cover photo: @oui_novias

Διάβασε ακόμα: Η Kylie Jenner δεν είχε ποτέ στο παρελθόν τόσο μακριά μαλλιά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved