Η Kylie Jenner δεν είχε ποτέ στο παρελθόν τόσο μακριά μαλλιά

Η teen star προχώρησε σε μία ακόμη αλλαγή στο hair look της.

Η Kylie Jenner είναι η teen star που ίσως έχει κάνει τις περισσότερες αλλαγές στα μαλλιά της τον τελευταίο χρόνο. Τα έχει βάψει καστανόξανθα και έχει βάλει extensions, τα έχει βάψει κατακόκκινα, ενώ μας έχει αποκαλύψει και το πραγματικό μήκος τους, που σίγουρα δεν το περιμέναμε.

Ναι, όπως σου είπαμε πριν λίγο καιρό, η Kylie Jenner δεν έχει στην πραγματικότητα μακριά μαλλιά, αλλά ένα μακρύ καρέ, το οποίο της ταιριάζει πάρα πολύ. Φαίνεται, όμως, πως εκείνη βαριέται αρκετά εύκολα την εικόνα της και δη το hair look της. Γι’ αυτό και δε διστάζει να το αλλάζει όσο πιο συχνά μπορεί.

Αυτό έκανε και πριν μερικές ημέρες. Η Kylie- προς έκπληξή μας- δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πόζαρε με νέο χρώμα στα μαλλιά της και με άλλο μάκρος.

Ναι, η reality star δεν είναι πια κοκκινομάλλα. Επέστρεψε σε ένα χρώμα που έχει δοκιμάσει και στο παρελθόν και είναι πολύ κολακευτικό. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, στην εικόνα της είναι το μάκρος των μαλλιών της. Η Kylie έχει πλέον ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ μαλλιά, που φτάνουν κάτω από το γόνατό της. Προφανώς και δεν μάκρυναν τόσο πολύ μόλις σε λίγους μήνες. Απλώς, η ίδια αποφάσισε και έβαλε extensions. Είσαι έτοιμη, λοιπόν, να δεις το νέο της hair look; Κάνε scroll στην παρακάτω gallery και ανακάλυψέ το.

Διάβασε ακόμα: Το νέο μανικιούρ της Lizzo είναι ό,τι πιο girly είδαμε τελευταία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved