Πώς θα φτιάξεις εκπληκτικά «γαλαξιακά» cupcakes όταν έρχονται οι φίλες σου στο σπίτι

Μιλάμε για απίστευτα χρώματα και σχέδια

Οι μέρες που έρχονται οι φίλες σου στο σπίτι είναι ιερές. Θες να περάσετε τέλεια, να μη σας ενοχλήσει κανείς, να έχετε ο, τι χρειάζεστε, τέλος πάντων, ώστε να είναι όλα on fleek και να ανυπομονούν να τις ξανακαλέσεις πολύ σύντομα. Έτσι, λοιπόν, κι εσύ ετοιμάζεις το δωμάτιό σου, έχεις πρόχειρη και καμιά ταινία μήπως αποφασίσετε να επιδοθείτε σε κάποια προβολή και μείνετε ξεκρέμαστες και το μόνο που μένει είναι ένα: Το φαγητό.

Προφανώς, όταν μιλάμε για φαγητό για φίλες στο σπίτι, δε μιλάμε για παστίτσιο ή μουσακά. Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό με τα κλασικά αγαπημένα μαμαδίστικα πιάτα, όμως θες κάτι που να κινείται περισσότερο σε λογική finger food για να είναι εύκολο να το φάτε και να μην προβληματίζεστε με μαχαιροπήρουνα.

Γι’ αυτό, τι καλύτερο από τα λαχταριστά, εντυπωσιακά, γουστόζικα cupcakes που σου δίνουν κιόλας τόσες επιλογές ανάλογα με αυτό που ταιριάζει στη δική σου αισθητική. Το παρακάτω βίντεο, ας πούμε, μοιράζεται μαζί σου μία γρήγορη συνταγή που θα έχεις τα πιο πανέμορφα cupcakes που είναι σα να βγήκαν από κάποιον γαλαξιακό πλανήτη.

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.



Διάβασε επίσης: Κάνε την διαφορά! Φτιάξε τα pancakes αλλιώς



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved