Meet Rapunzel: Η κοπέλα που δεν έχει κόψει τα μαλλιά της από 6 χρονών

Κατέχει το ρεκόρ των πιο μακριών μαλλιών σε teenager

Τα περισσότερα κορίτσια μια αγάπη για τα μαλλιά τους την έχουν. Ειδικά όσες δεν αντέχουν να τα βλέπουν κοντά και προτιμούν να τα μακραίνουν αλά Ariana Grande, να φτιάχνουν μακριές πλεξούδες ή και απλά να τα αφήνουν ριχτά, δεν αστειεύονται σε καμία περίπτωση. Μια κοπέλα, όμως, είπε να το τερματίσει με το μήκος τους και to πώς είναι αυτήν τη στιγμή θα σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα.

Η Nilanshi Patel είναι μία 16χρονη κοπέλα από την Ινδία που, όταν ήταν μόλις 6, είχε μία κακή εμπειρία στο κόψιμο των μαλλιών της στο κομμωτήριο κι από τότε αποφάσισε να μην τα ξανακόψει. Δέκα χρόνια μετά, τα μαλλιά της έχουν φτάσει το 1 μέτρο και 70 εκατοστά (170,5), δίνοντάς της το ρεκόρ για τα πιο μακριά μαλλιά σε teenager.

Όπως η ίδια περιγράφει, λούζει τα μαλλιά της μία φορά την εβδομάδα και χρειάζεται μισή ώρα για να τα στεγνώσει κι άλλη μία για να τα χτενίσει. Αν πιστεύεις, όμως, ότι αυτό δεν είναι πρακτικό, η ίδια έχει άλλη γνώμη, αφού όταν πρόκειται για μία συγκεκριμένη περίσταση, όπως όταν παίζει ping pong, απλά τα πιάνει σε bun και είναι έτοιμη.

Η Nilanshi δηλώνει ότι το ρεκόρ που έσπασε ήταν ένα πολύ μεγάλο όνειρο για εκείνη.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Δε θα πιστέψεις πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι η μεγαλύτερη pizza στον κόσμο



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved