Θέλεις ένα αλμυρό smoothie γεμάτο βιταμίνες; Είναι πανεύκολο να το φτιάξεις

Θα έχεις όλη την ημέρα ενέργεια!

Όλοι λατρεύουμε τα smoothies, κυρίως εκείνα με τα φρούτα και τη γλυκιά επίγευση που αφήνουν στον ουρανίσκο μας. Τα έξυπνα αυτά… «γεύματα» είναι σαν μια βόμβα βιταμινών που αναμιγνύεται στο μπλέντερ σου και μπορείς να τα καταναλώσεις σε μερικές μόνο γουλιές.

Είτε λατρεύεις τα φρούτα, είτε όχι είναι γεγονός πως αν τα αναμείξεις έχεις ήδη ένα πλήρες γεύμα στο ποτήρι σου. Τι θα έλεγες λοιπόν να ξεχάσεις τις γεύσεις που ήδη έχεις μάθει και να προσθέσεις στο επόμενο σου smoothie λαχανικά;

Αυτή είναι μια υπέροχη λύση για εσένα που δεν έχεις ιδιαίτερη αδυναμία στο… μπρόκολο και γενικότερα σε ό,τι κατατάσσεται στην οικογένεια των λαχανικών.



Με απλές συνταγές και λαχανικά που σίγουρα βρίσκονται στο ψυγείο της μαμάς σου μπορείς να φτιάξεις το πιο γευστικό και υγιεινό πρωινό που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

Στο παρακάτω video θα δεις βήμα- βήμα τη διαδικασία και στοιχηματίζουμε πως θα σου αρέσει πολύ αυτή η συνταγή, αρκεί να έχεις κολοκύθα, λιαστή ντομάτα, ξηρούς καρπούς, λίγο αλάτι και γάλα. Επίσης να σου πούμε πως μπορείς να δημιουργήσεις και τους δικούς σου μοναδικούς συνδυασμούς με τα λαχανικά της αρεσκείας σου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved