Πώς θα καθαρίσεις το δωμάτιό σου γρήγορα (video)

Μία δουλειά που πρέπει να γίνει, χωρίς, όμως, να σου πάρει ώρες.

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Έχεις πολλά πράγματα στο πρόγραμμά σου και αυτό είναι κάτι που σε επιβαρύνει λίγο ή πολύ. Σίγουρα δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Κάποιες, μπορεί να σηκωθείς γεμάτη όρεξη και έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο. Να έχεις τόση ενέργεια που να μην ξέρεις πού να τη διοχετεύσεις πρώτα. Κάποιες άλλες, ξυπνάς και δεν έχεις όρεξη να μιλήσεις σε άνθρωπο. Προτιμάς απλά να κάνεις όσα είναι απαραίτητα και τέλος. Συμβαίνουν κι αυτά. All good.

Τι γίνεται, όμως, με το δωμάτιό σου; Ακριβώς επειδή είναι ο χώρος στον οποίο περνάς την περισσότερη ώρα, πολύ πιθανό είναι να επικρατεί ένας μικρός χαμός. Όταν χρησιμοποιείς πράγματα και αλλάζεις τις θέσεις τους, λογικό είναι μετά να υπάρχει μία αποδιοργάνωση.

Στον λογαριασμό Ella Elbells στο YouTube, υπάρχει ένα βίντεο το οποίο ουσιαστικά παρουσιάζει τον τρόπο που θα σε κάνει να οργανώσεις άψογα τον χώρο σου μέσα σε μερικά λεπτά. Ας είμαστε ειλικρινείς, δε θέλεις να διαθέσεις παραπάνω από αυτά. Έχεις πολλά να κάνεις και δε σου περισσεύει χρόνος και ενέργεια.

Πάτα play, λοιπόν, στη συνέχεια και δες πώς θα καταφέρεις να βάλεις τα πάντα στη θέση τους πανεύκολα.




Πάρε έμπνευση και από τις πανέμορφες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved