Κυκλοφόρησαν 18 λεπτά του πιο ανατριχιαστικού video game

Τα παιχνίδια νέας γενιάς έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στο να δίνουν μία ρεαλιστική εμπειρία στον παίκτη.

Δε χρειάζεται να σου πούμε πολλά περί τρόμου αν είσαι horror fan. Η όλη εμπειρία που σου προσφέρουν τα θρίλερ είναι κάτι που μόνο οι πραγματικοί λάτρεις του είδους μπορούν να κατανοήσουν. Για τον πολύ απλό λόγο ότι είτε θα το αγαπήσεις είτε θα σου προκαλεί τόσο έντονα συναισθήματα που δε θα μπορείς να το αντέξεις. Εννοείται ότι εμείς ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία.

Οι ταινίες πολλές φορές μπορεί να μην είναι αρκετές. Η συνήθεια δεν παύει να είναι συνήθεια. Θέλουμε κάτι πιο διαδραστικό. Κάτι που να πάρει τον τρόμο και με κάποιον τρόπο να τον απογειώσει. Meet horror games. Τα παιχνίδια που κυκλοφορούν οι κονσόλες είναι πλέον τρομακτικά αληθινά. Η νέα γενιά gaming έχει ως βασικό της άξονα αυτήν τη φιλοσοφία. Τη λογική του να κάνει τον παίκτη μέρος της ιστορίας.

Η Bloober Team, λοιπόν, ανέλαβε να φτιάξει ένα παιχνίδι που έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει top horror game. Το The Medium δίνει στον παίκτη τον ρόλο της Marianne, του μέντιουμ που έχει την ικανότητα να έχει πρόσβαση τόσο στον πραγματικό κόσμο όσο και σε αυτόν των πνευμάτων. Αυτό θα δώσει εικόνες που θα παρομοιάζονται με δύο διαφορετικές σκηνοθεσίες, ώστε ο παίκτης να μπαίνει στην ατμόσφαιρα και να νιώθει την αλλαγή των δύο κόσμων.

Σε αντίθεση με πολλά τέτοιους είδους παιχνίδια που προσφέρουν εμπειρία σε πρώτο πρόσωπο, το συγκεκριμένο προσεγγίζει το θέμα τριτοπρόσωπα, δίνοντας σε μεγάλο βαθμό τον ρόλο του παρατηρητή. Και, επειδή στο θρίλερ η μουσική κάνει το μεγαλύτερο κομμάτι της δουλειάς, ο Arkadiusz Reikowski της Bloomer Team και ο Akira Yamaoka του Silent Hill έχουν αναλάβει τα καθέκαστα.

Στο κανάλι του IGN, κυκλοφόρησαν 18 λεπτά παιχνιδιού, οπότε σταματάμε εδώ και σε αφήνουμε να πάρεις μία γεύση.




Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved