Η έπαυλη του τρόμου σε πληρώνει 20.000 δολάρια αρκεί να επιβιώσεις

Όσοι το επισκεφτούν, μάλλον θα βιώσουν τον χειρότερό τους εφιάλτη!

To Halloween σήμερα φτάνει στο τέλος του και αφήνει κάθε έθιμο τρόμου που έκανε την εμφάνισή του μαζί του. Αν είσαι γνήσιος horror seeker, όμως, ξέρεις ότι αυτό δεν πρόκειται να σημάνει το τέλος της αδρεναλίνης που νιώθεις κάθε φορά που έρχεσαι σε επαφή με τον τρόμο. Τα escape rooms αποτελούν τη σταθερή αξία στον συγκεκριμένο τομέα και, αν τα επισκέπτεσαι, ξέρεις το συναίσθημα που σου δημιουργείται όταν προσπαθείς να γλιτώσεις από κάθε πρωταγωνιστή θρίλερ και υποψήφιο δολοφόνο.

Τι θα έλεγες, όμως, αν σου λέγαμε ότι μία στοιχειωμένη έπαυλη σε πληρώνει για να βιώσεις την πιο τρομακτική εμπειρία ever, να αποχαιρετήσεις μερικά χρόνια από τη ζωή σου και να αποζημιωθείς με 20.000 δολάρια;

via GIPHY

Αυτό φαίνεται να κάνει η McKamey Manor στο Summertown του Tennessee και μπορεί εκ πρώτης να σε εξιτάρει, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Το συγκεκριμένο κτίσμα έρχεται με τη φήμη του πιο τρομακτικού στοιχειωμένου σπιτιού ολόκληρης της Αμερικής, εξού και το υπέρογκο νούμερο της αμοιβής που δίνεται αν κάποιος κάνει ολόκληρη την εμπειρία.

__________________________________________________________________________________
Το πιο σοκαριστικό απ’ όλα είναι ότι ένα τοπικό site του Houston ισχυρίζεται ότι κανείς δεν το έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής, ενώ ο ιδιοκτήτης, Russ McKamey, ανέφερε στην Guardian ότι ένας άνθρωπος έπαθε καρδιακή προσβολή μέσα στην έπαυλη, που ο ίδιος αποκαλεί survival horror boot camp. To 2015, δε, μία επισκέπτρια ονόματι Amy Milligan είπε στο San Diego Union-Tribune ότι τη χαστούκισαν και της έκαναν waterboarding, μία μορφή βασανιστηρίου, κατά την οποία το θύμα είναι δεμένο πάνω σε ένα τραπέζι κι ο βασανιστής του ρίχνει συνεχόμενα νερό στο πρόσωπο, για να νιώσει το αίσθημα του πνιγμού.
__________________________________________________________________________________

«Κάθε επίσκεψη θα είναι διαφορετική και θα βασίζεται στους προσωπικούς σου φόβους, ενώ μπορεί να κρατήσει μέχρι και 10 ώρες. Κάθε επισκέπτης θα δοκιμαστεί νοητικά και σωματικά, μέχρι να φτάσει στο σημείο που δε θα μπορεί άλλο», είπε ο McKamey.

Το τρέιλερ που έχουν φτιάξει για να το «πουλήσουν» στον κόσμο, πάντως, είναι τουλάχιστον φρικαλέο.




Για να δοκιμάσει κάποιος την τύχη του στην παραπάνω έπαυλη, πρέπει, αρχικά, να πληροί κάποιες προδιαγραφές:

  • Να είναι από 21 και πάνω ή 18-20 με γονική συναίνεση.
  • Να έχει ολοκληρώσει το τεστ «Sports Physical» -αθλητική εξέταση- και να έχει χαρτί γιατρού που να επιβεβαιώνει τη σωματική και ψυχολογική υγεία του συμμετέχοντος.
  • Να έχει ιατρική ασφάλεια.
  • Να του γίνει έλεγχος στοιχείων και παρελθόντος.
  • Να προηγηθεί συνομιλία μέσω Facebook FaceTime ή τηλεφώνου.
  • Να υπογράψει ένα συμβόλαιο 40 σελίδων.
  • Να περάσει τεστ ναρκωτικών την ημέρα που θα έχει την εμπειρία.


Όποιος θεωρεί ότι είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο task, η σελίδα McKamey Manor τον περιμένει.


Διάβασε επίσης: Τα everyday girls που έγιναν τα πιο γνωστά music icons -και πώς τα κατάφεραν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved