Ο Gordon Ramsay μοιράζεται τα μυστικά του για τα καλύτερα noodles λαχανικών

Αποκλείεται να μην τα δοκιμάσεις.

Ένα από τα καλύτερα- και ευκολότερα πιάτα- είναι τα noodles. Με μια τεράστια ποικιλία, έχουν ταξιδέψει από την Ινδία στο Hong Kong και την Ιαπωνία, από την Κορέα και πολλές ακόμη χώρες μέχρι την Ελλάδα.

Μπορεί να βρεις noodles ρυζιού, το κλασικό fideo, μπορεί ακόμη να βρεις και το λεγόμενο…. Instant noodle. Αν και μοιάζουν μεταξύ τους, διαφέρουν και σίγουρα πρόκειται για γεύσεις που λατρεύεις να δοκιμάζεις.

Όσο για τις… γαρνιτούρες; Ο καθένας μπορεί να φτιάξει ένα διαφορετικό πιάτο με τις ίδιες πρώτες ύλες όμως. Είναι εύκολο στο μαγείρεμα και μπορείς να προσθέσεις από λαχανικά μέχρι και κρέας, υπάρχουν όμως μυστικά που πρέπει να μάθεις για να φτιάξεις το καλύτερο πιάτο.

Ο chef Gordon Ramsay είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους μάγειρες και μάλιστα δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας τις γνώσεις του. Λοιπόν, τι λες, θα εμπιστευτείς το γεύμα σου στα χέρια του Gordon;

Στο παρακάτω video θα δεις τη συνταγή του και τα μυστικά του. Ετοιμάσου να φτιάξεις τα πιο γευστικά noodles με λαχανικά που έχεις φάει ποτέ. Εν τω μεταξύ μπορείς να προσθέσεις και κοτόπουλο, αν πάλι δεν θέλεις, η γεύση θα παραμείνει θεσπέσια!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved