Τα 10 βίντεο με τις περισσότερες προβολές ever

Μπορείς να μαντέψεις μερικά από αυτά;

Έχεις κάτσει να σκεφτείς ποτέ πόσες ώρες αφιερώνεις κατά μέσο όρο στο να βλέπεις βίντεο; Λογικά αυτές είναι αρκετές, αφού με αυτόν τον τρόπο μπορείς να παρακολουθήσεις τρέιλερ, να ακούσεις τραγούδια, να γίνεις μάρτυρας αστείων στιγμών της καθημερινότητας και να κάνεις πολλά άλλα πράγματα που ανταποκρίνονται στα δικά σου γούστα.

Στο YouTube, πάντως, βρίσκεις καθημερινά άπειρες επιλογές. Μπορεί αυτές να έχουν να κάνουν με επίκαιρα βίντεο, άλλες με παραγωγές ακόμα και ετών πριν, ωστόσο το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Είναι μία πλατφόρμα με τόσες επιλογές που δύσκολα μπορείς να τελειώσεις.

Δεν πάνε καλά, όμως, όλα τα βίντεο. Κάποια ενδεχομένως να έχουν ελάχιστες προβολές. Άλλα, είναι τόσο επιτυχημένα που μετράνε ακόμα και δισεκατομμύρια views. Δεν μπορείς να κατανοήσεις πάντα για ποιον λόγο φτάνουν οι αριθμοί σε τέτοια επίπεδα, και πάλι η πραγματικότητα είναι αυτή.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να κάνουμε ένα συγκεντρωτικό με τα 10 βίντεο με τις περισσότερες προβολές ever. Πάτα play στη συνέχεια και ετοιμάσου για αυτά που πρόκειται να δεις.

1. Baby Shark dance - 7,2 δισεκατομμύρια views




2. Despacito - 7
δισεκατομμύρια views




3. Shape of You - 5 δισεκατομμύρια views



4. See You Again - 4,8 δισεκατομμύρια views



5. Masha and the Bear - 4,3 δισεκατομμύρια views



6. Uptown Funk - 4 δισεκατομμύρια views



7. Johny Johny Yes Papa - 3,8 δισεκατομμύρια views



8. Gangnam Style - 3,8 δισεκατομμύρια views



9. Learning Colors – Colorful Eggs on a Farm - 3,6 δισεκατομμύριο views



10. Sorry - 3,3 δισεκατομμύρια views



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved