Caramel Popcorn: Φτιάξε το απόλυτο σνακ της καραντίνας

Λαχταριστά και πανεύκολα να φτιαχτούν.

Είμαστε σπίτι αυτήν την περίοδο. Οι ώρες μας περνάνε πότε αργά πότε γρήγορα, αφού αυτό έχει να κάνει και με την ψυχολογία μας. Είναι φορές που θα πιάσουμε ένα βιβλίο στα χέρια μας και θα εστιάσουμε στον έλεγχο και στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς μας. Άλλες θα προτιμήσουμε να διασκεδάσουμε βλέποντας νέα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Όπως και να έχει, προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο ανάλογα με τη στιγμή ώστε να περάσει η ώρα μας όσο πιο παραγωγικά και απολαυστικά γίνεται. Δεν είναι εύκολο πάντα, αλλά προσπαθούμε.

Σου έχει τύχει, όμως, ξαφνικά να σου δημιουργείται η ανάγκη για ένα σνακ; Κάτι πιο λαχταριστό που και να σου διώξει λίγο την πείνα και να σου δώσει τη γεύση που ζητάς. Τα popcorn ανήκουν σίγουρα στις επιλογές που αν είχες μπροστά σου θα διάλεγες. Γιατί είναι εύκολα στο χειρισμό ό,τι και να κάνεις και η γεύση τους δύσκολα απογοητεύεις.

Τι θα έλεγες αν σε αυτό το αγαπημένο σνακ προσθέσουμε μία παραλλαγή και το κάνουμε caramel popcorn; Μπορεί να έχει τύχει να έχεις δοκιμάσει σε κάποια επίσκεψή σου σε σινεμά ή να τα έχεις βρει σε μαγαζιά, όμως, υπάρχει εύκολος τρόπος να τα παρασκευάσεις μόνη σου.

Το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια σού δείχνει τον τρόπο.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved