Βρήκαμε πώς θα φτιάξεις την αγαπημένη σούπα της Kylie Jenner

Βρήκαμε την συνταγή για την πιο νόστιμη κολοκυθόσουπα.

Οι μέρες περνούν και ήδη είμαστε μια ανάσα πριν το επίσημο Hello στον φετινο χειμώνα. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, τις κρύες ημέρες θέλουμε λίγο παραπάνω ζεστά και νόστιμα φαγητά. Αν δεν πάει ήδη κάπου το μυαλό σου, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις σούπες. Μην ξεχνάς πως πλησιάζει το Halloween, οπότε είπαμε να πάρουμε λίγη έμπνευση από αυτό το γεγονός. Για να πούμε όλη την αλήθεια, η αγαπημένη μας Kylie Jenner ήταν η αφορμή για να μπούμε στην διαδικασία να ψάξουμε την καλύτερη συνταγή για κολοκυθόσουπα.


H Kylie πόσταρε το συγκεκριμένο βίντεο στο Instagram της και εμάς μας έτρεξαν κυριολεκτικά τα σάλια. Βρήκαμε την πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για να φτιάξεις την σούπα της και να τους εντυπωσιάσεις όλους με τις μαγειρικές σου ικανότητες.

Θα χρειαστείς: 1½ κιλό κίτρινη κολοκύθα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
800 ml νερό ή ζωμό κότας
500 ml φρέσκο γάλα
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι
200 γραμ. γραβιέρα
300 γραμ. στραγγιστό γιαούρτι

Πώς θα το κάνεις:

Kόβουμε την κολοκύθα σε μεσαία κομμάτια. Στη συνέχεια την βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά. Βάζουμε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Ρίχνουμε το νερό (ή το ζωμό) και το γάλα και τα βράζουμε όλα μαζί. Παίρνουμε την ψημένη κολοκύθα από τη φλούδα, την ρίχνουμε στην κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 15-20 λεπτά, Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Την πολτοποιούμε με το μίξερ για να είναι βελουτέ. Σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τους κύβους της γραβιέρας. Σερβίρουμε και αν θέλουμε βάζουμε λίγο γιαούρτι. Καλή απόλαυση!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved