3D μανικιούρ: Η Iris Law δοκίμασε το πιο stylish nail art του καλοκαιριού

Η Iris Law έκανε την απόλυτη εμφάνιση στο Met Gala με το πιο WOW μανικιούρ: το 3D nail art, που είναι η πιο hot τάση του καλοκαιριού. 

Ανάμεσα στην αίγλη των εμφανίσεων του φετινού Met Gala, ήταν εύκολο να χαθεί για λίγο το βλέμμα σου και να μην παρατηρήσεις τα υπερβολικά μανικιούρ που «έπαιξαν» εκείνο το βράδυ! Από τα λευκά, ανάγλυφα νύχια της Emma Chamberlain, μέχρι τα χρυσά γούρια στο μακρύ, μαύρο μανικιούρ της Cynthia Erivo, φέτος το Met Gala ήταν κάπως…3D υπόθεση όσον αφορά τα nail art.

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό 3D σχέδιο νυχιών το είχε η Iris Law. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε το μοναδικό μπλε του πάγου και διάφανο τρισδιάστατο μανικιούρ της, που δημιουργήθηκε από τη nail artist, Mei Kawajiri.

10 banana nail art γιατί το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει το χρώμα της μπανάνας

Η νέα hot τάση του μανικιούρ; 3D nails!

Η Iris Law δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του Met Gala, δείχνοντάς μας το WOW μανικιούρ της για το οποίο και ευχαρίστησε τη nail artist της! Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Mei Kawajiri μου έκανε τα νύχια, είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια».

https://www.instagram.com/p/CdJBT2Ej53b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα νύχια της, από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Iris στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς και την ανάρτηση της αγαπημένης της nail artist, μπορούμε να δούμε γιατί η 21χρονη κόρη του Jude Law και της Sadie Frost ήταν ενθουσιασμένη.

H Iris Law στο Met Gala τόλμησε το απόλυτο μανικιούρ

H Iris Law ανήκει στη λίστα των διασημοτήτων που πειραματίζονται με τα 3D nails , συμπεριλαμβανομένων των Dua Lipa, Kylie Jenner, Lisa και Jennie από τις BLACKPINK.

https://www.instagram.com/p/CdGisNeDvjA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα νύχια της Iris στο Met Gala συνδυάστηκαν τέλεια με το μπλε και χρυσό φόρεμά της με ουρά και την μπλε παστέλ σκιά ματιών της! Ένα μανικιούρ με αυτές τις αποχρώσεις δε θα μπορούσε να λείπει αλλά το συνδύασε… με τον δικό της τρόπο. Τόλμησε και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο! Η επιλογή του ice blue μαζί με το διαφανές βερνίκι στο μανικιούρ της, δίνει ταυτόχρονα μια διακριτικότητα, αλλά το τρισδιάστατο σχήμα πρόσθεσε μια φουτουριστική πινελιά.

Το καλοκαιρινό σου mani «λέει» 3D nails!

Ενώ το μανικιούρ της Iris την οδήγησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala, εμείς μπορούμε επίσης να το φανταστούμε και σε πιο casual εμφανίσεις. Πρόκειται, άλλωστε, για μια super fresh τάση στον κόσμο του μανικιούρ. Το mani Inspo της Iris μας δίνει καλοκαιρινά vibes, καθιστώντας το μια δυναμική επιλογή για τις καλοκαιρινές διακοπές μας, συμφωνείς;



Είναι επίσημα η hot τάση νυχιών του καλοκαιριού και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι το 3D nail art μπορεί να αναδείξει το μανικιούρ σου (με περισσότερους από έναν τρόπους). Δες στην gallery 10 3D μανικιούρ για να εμπνευστείς το επόμενο δικό σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου - 10 mirror manicure για να υιοθετήσεις τη νέα super hot τάση

DIY μάσκα ομορφιάς με βρώμη: Το συστατικό για λάμψη και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved