Το TikTok hack της Selena Gomez με τη mascara έγινε viral και θα αλλάξει το βλέμμα σου

Το hack της Selena Gomez είναι η νέα τεχνική που πρέπει να δοκιμάσεις στο μακιγιάζ σου. Just trust... Selena!

Η Rare Beauty, η σειρά μακιγιάζ της Selena Gomez, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής από τότε που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2020, και πολύ αγαπητή σε makeup artists αλλά και αρχάριους στο μακιγιάζ.

Όχι μόνο, όμως! Εκτός από επιχειρηματίας στον κόσμο της ομορφιάς η Selena εξελίσσεται σε beauty guru, καθώς μας δείχνει μέσω του TikTok το απόλυτο hack για εφαρμογή mascara… στις κάτω βλεφαρίδες.

Reunion magic - Η Selena Gomez και η Jennifer Stone χόρεψαν στο TikTok το Crazy Hat

Mascara στις κάτω βλεφαρίδες με…

Η Selena Gomez δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο και μοιράστηκε με τους fans της, το πώς επιτυγχάνει το καθημερινό natural makeup της.

https://www.instagram.com/p/CbwQaG6gMeb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρώτα απ 'όλα, τη βλέπουμε να εφαρμόζει ενυδατική κρέμα, να κάνει περίγραμμα με το Bronzer, στη συνέχεια να τελειοποιεί τα φρύδια της και να προσθέτει λίγο ρουζ.



Μόλις έρθει η ώρα για mascara, η Selena πιάνει ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Ναι, καλά διάβασες, ένα τσιμπιδάκι! Παίρνει λίγο χρώμα από το βουρτσάκι της mascara και στη συνέχεια, το εφαρμόζει στις κάτω βλεφαρίδες της τμηματικά για hot εμφάνιση εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '60.

Ετοιμάζει καινούργιο προϊόν η Selena;

Στην αρχή, οι βλεφαρίδες μπορεί να φαίνονται κολλημένες μεταξύ τους και ίσως πιο έντονες, αλλά μόλις δεις το τελικό αποτέλεσμα, καταλαβαίνεις ότι αυτό το hack είναι κάτι που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις. Το βλέμμα σου θα πάει σε άλλη διάσταση, θα σου δώσει παραπάνω ένταση και θα τονίσει τα κάτω βλέφαρά σου. Just trust… Selena!

Μετά την εφαρμογή της mascara, η Selena εφάρμοζει λίγο bronze shimmer στα ζυγωματικά της και αυτό ήταν! Σύμφωνα με το βίντεο, τα glossy χείλη της είναι «one secret», που σημαίνει ότι ένα νέο προϊόν Rare Beauty πολύ πιθανόν έρχεται, και ίσως μια νέα σειρά gloss; Θα μάθουμε σύντομα!



Η makeup routine της Selena Gomez διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και το fresh αποτέλεσμα που έδωσε είναι κάτι που λατρέψαμε. Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοραλλί, φούξια, κίτρινο - 6 μακιγιάζ με χρώμα για να καλωσορίσεις τον Μάη

Glossy makeup look: Η τάση που θα δώσει τόση λάμψη όση χρειάζεσαι στο μακιγιάζ σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved