Euphoria: Πώς το στυλ των χαρακτήρων άλλαξε στη 2η σεζόν

H hit σειρά του HBO επέστρεψε την Κυριακή (9/1) με ένα νέο σετ από εντυπωσιακά σύνολα που απήχησαν στους θαυμαστές!

Ξέρεις ποια πρέπει να ευχαριστήσεις για τα απίστευτα trendy σύνολα στο Euphoria; Την Heidi Bivens. Δυόμισι χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειράς, το Euphoria συνεχίζει να επηρεάζει τις τάσεις της μόδας σήμερα. Ποιες από εμάς δεν αναζητήσαμε στο google τον όρο «cut-out flare παντελόνια» αφού τα φόρεσε η Maddy στο καρναβάλι της πόλης; Αν και η σειρά διαδραματίζεται στο παρόν είναι γεμάτη με υπέροχα 90s looks. Και αυτό είναι ακόμα πιο έντονο στην 2η σεζόν. Εκτός όμως από outfit inspiration, τα σύνολα αντικατοπτρίζουν επίσης την εξέλιξη κάθε χαρακτήρα στο Euphoria. Και αυτή τη σεζόν, οι χρωματικές παλέτες σε γενικές γραμμές είναι πιο σκούρες. Μπορεί η σειρά να επέστρεψε στις 9 Ιανουαρίου, οι θαμαστές της όμως ήδη εντόπισαν διαφορές στην προσέγγιση κάθε χαρακτήρα στο ντύσιμο.



Τα σύνολα που ερωτευτήκαμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς

Το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν ξεκινάει λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της πρώτης σεζόν, με τους χαρακτήρες να γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά σε ένα house party. Η στυλίστρια της σειράς Heidi Bivens επέλεξε για την Lexi ένα cottage core New year's Eve look, το οποίο συμπεριλαμβάνει ένα μουσταρδί top και ένα μπορντό παντελόνι.

euphoria_premiera.jpg

Η Zendaya... σαν star του παλιού σινεμά! Η super chic εμφάνιση στην πρεμιέρα του Euphoria



Η Jules φοράει μια Orseund Iris φούστα, ένα mesh top και ένα μπλουζάκι με χάντρες από το brand NIHL, ενώ η Rue ένα vintage Jean Paul Gaultier γιλέκο και ένα vintage παντελόνι Roberto Cavalli. Η Maddy από την άλλη, φόρεσε ένα all-black cut-out φόρεμα από το brand AKNA για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Η Kat συνδύασε ένα πράσινο ζακετάκι με ένα graphic tee, μια Y2K midi φούστα και ένα choker.

https://www.instagram.com/p/CLH1dfSBOof/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε γενικές γραμμές, τα σύνολα της Jules θα είναι πολύ πιο σκούρα και μερικές φορές λιγότερο προκλητικά αυτή τη σεζόν, ενώ της Cassie πολύ θηλυκά - φοράει σχεδόν αποκλειστικά αυτήν την σεζόν ρούχα σε baby blue και ροζ απόχρωση. Η Kat θα έχει ένα ιδιαίτερο στυλ (δεν επηρεάζεται από το τι φοράνε τα άλλα κορίτσια), ενώ το στυλ της Lexi θα παραμείνει συντηρητικό.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τις φωτογραφίες και να πάρεις έμπνευση και για το δικό σου στυλ.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @euphoria

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Euphoria: Η 2η σεζόν της hit σειράς επιστρέφει - Τι πρέπει να ξέρεις

Euphoria: Χαμός στη νέα σεζόν που έρχεται! Ποιοι νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στη σειρά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved