Euphoria: Χαμός στη νέα σεζόν που έρχεται! Ποιοι νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στη σειρά

Γνώρισε τα νέα πρόσωπα της επιτυχημένης σειράς του HBO!

Έχουμε ακόμα καιρό μέχρι να κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς με τίτλο Euphoria. Ωστόσο, αν είσαι θαυμάστρια της σειράς, τότε πρέπει να γνωρίζεις τα τρία νέα πρόσωπα που θα είναι πλέον μέρος του cast.

Euphoria: Έρχονται δύο νέα επεισόδια πριν τη 2η σεζόν;

Η πλοκή

Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα λυκειόπαιδων στην Αμερική και κάθε επεισόδιο αναλύει τη ζωή και τις δυσκολίες που περνάει κάθε χαρακτήρας. Είναι πολύ ρεαλιστική, αφού πραγματεύεται σημαντικά κοινωνικά προβλήματα που βασανίζουν τους νέους παγκοσμίως.


Οι νέοι ηθοποιοί

To περιοδικό Deadline αναφέρει ότι οι ηθοποιοί Dominic Fike, Minka Kelly και Demetrius 'Lil Meech' Flenory Jr. θα συμμετάσχουν στο καστ για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο τέλος του 2021 ή στις αρχές του 2022. Ενώ λίγα είναι γνωστά για αυτούς τους τρεις νέους ρόλους (και για τη 2η σεζόν γενικότερα), το Deadline προσθέτει ότι τουλάχιστον ένας από τους χαρακτήρες που προστέθηκαν πρόσφατα θα έχει πιθανόν μόνιμο ρόλο. Δεν θα έρθει απλά για κάποια guest.

Σε μια συνέντευξη, ο Dominic είπε πως ο χαρακτήρας του θα περνάει χρόνο με τη Rue (Zendaya) και την Jules (Hunter Schafer).

Να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο πρώτος ρόλος του 25χρονου ηθοποιού, ο οποίος είναι πιο γνωστός για τη μουσική του. Μάλιστα, ο ίδιος περιέγραψε τη διαδικασία γυρισμάτων της σειράς HBO ως «ένα μεγάλο μουσικό βίντεο».

Καθυστέρηση λόγω του Covid-19

Όπως πολλές άλλες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, η δεύτερη σεζόν του Euphoria επηρεάστηκε από την πανδημία του COVID-19. Τα γυρίσματα σταμάτησαν τον Μάρτιο του 2020. Η σειρά επέστρεψε αργότερα με δύο επεισόδια, το ένα με επίκεντρο τη Rue και το άλλο με επίκεντρο την Jules.

https://www.instagram.com/p/CKepzoulAzl

Το παραπάνω βίντεο είναι ένα sneak peak για το επεισόδιο με την Jules.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @euphoria

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved