Οι γιορτές πλησιάζουν! Πώς θα κάνεις το απόλυτο smokey eye

Ένα bronze smokey eye είναι η τέλεια και πολύ hot επιλογή για τις γιορτές!

Οι γιορτές πλησιάζουν και ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι επιλογές ρούχων έχω για να βάλω εκείνες τις μέρες, τι μανικιούρ άραγε να διαλέξω χαζεύοντας σχέδια στο Instagram, αλλά και φυσικά τι make-up looks μπορώ να δημιουργήσω για τις μέρες των Χριστουγέννων!

Σίγουρα θέλουμε κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο, που ίσως να έχει glitter, λάμψεις και γενικά ό,τι άλλο μπορούμε να σκεφτούμε για να κάνουμε χαμό! Το ίδιο δεν θες και εσύ; Να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να μένουν όλοι με το στόμα ανοιχτό για το υπέροχο make-up look που δημιούργησες.

madison beer

Black Friday alert! 10 must-have προϊόντα μακιγιάζ που αξίζει να αγοράσεις τώρα

Σου έχω λοιπόν, την απόλυτη, super hot πρόταση που θα σε ξετρελάνει. Τι λες αυτές τις γιορτές να δοκιμάσεις ένα bronze smokey eye; Μπορεί να σε τρομάζει λίγο το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών γιατί ίσως το θεωρείς δύσκολο, αλλά είμαι εδώ για να σου αλλάξω γνώμη και να δούμε μαζί βήμα-βήμα πώς θα κάνεις αυτό το μακιγιάζ.

Πάρε τα πινέλα σου και…ξεκινάμε!

Ξεκινάμε με foundation

Δεν ξεκινάμε κατευθείαν με τα μάτια. Πρώτα βρέξε το σφουγγαράκι που τοποθετείς το μέικ-απ ή πάρε το πινέλο σου και ξεκίνα να βάζεις λίγο προϊόν στο πρόσωπο. Σε ποσότητα θέλουμε τόσο όσο οπότε αυτό θα το κρίνεις εσύ ανάλογα και με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Μην ξεχνάς οτι δεν θέλουμε η επιδερμίδα να φαίνεται επιβαρυμένη!

Τοποθέτησες το foundation σου; Αν ναι. Πάμε να δούμε το επόμενο βήμα!

Βάση για τα μάτια και bronze σκιές

Ιδανικά, για να σταθεροποιηθούν οι σκιές στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο θα πρέπει να βάλεις μια βάση. Η βάση ματιών βοηθάει στη διάρκεια της σκιάς και φυσικά στο να έχεις ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, αφού οι σκιές «κάθονται» καλύτερα.

Tip: Αν δεν έχεις βάση ματιών τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το concealer σου σαν βάση. Δεν είναι το ίδιο, αλλά σίγουρα θα έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα συγκριτικά με το να μην έβαζες καθόλου βάση σκιάς.

Μετά την τοποθέτηση της βάσης επικεντρωνόμαστε στο crease ή αλλιώς στην κόγχη του ματιού με μια ζεστή απόχρωση του καφέ. Ξεκινάμε να κάνουμε καλό blend «σβήσιμο» της σκιάς κάνοντας το ίδιο και στο κάτω βλέφαρο και συνεχίζουμε!

Glitter και λάμψεις

Επόμενο βήμα; Διαλέγεις μια shimmery απόχρωση σε σκούρο ροζ ή σάπιο μήλο και την τοποθετείς στη μέση του άνω βλεφάρου. Ακριβώς την ίδια λάμψη τοποθετείς και στη μέση του κάτω βλεφάρου.

Σκούρο καφέ στη γωνία του ματιού

Αμέσως μετά, παίρνεις μια σκιά σε σκούρο καφέ και την τοποθετείς στην εσωτερική γωνία του ματιού ξεκινώντας πάλι την τεχνική blending έτσι ώστε να αναμειχθούν τα χρώματα μεταξύ τους.

Χρυσή glitter σκιά

Για να ολοκληρώσεις αυτό το απίστευτο eye look το μόνο που έχεις να κάνεις- έτσι για να δώσεις μια extra λάμψη- είναι να προσθέσεις μια χρυσή σκιά με glitter στη μέση του άνω βλεφάρου και λίγο στο κάτω! Για να φωτίσεις επίσης την εσωτερική γωνία του ματιού χρησιμοποίησε μια ανοιχτή απόχρωση σκιάς με λάμψη.

Ολοκλήρωση του make-up look

Για να ολοκληρώσεις αυτό του super hot μακιγιάζ, συνεχίζεις με το concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια, με τα κοψίματα και φυσικά με ένα nude κραγιόν ή lip gloss. Όλα τα παραπάνω δες τα και στην πράξη σε ένα βίντεο που βρήκα για σένα ως οδηγό.



Τρέξε στην gallery για να δεις περισσότερα smokey eye και να πάρεις ιδέες!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

6 DIY lip scrubs - Για βελούδινα χείλη κάθε μέρα!

Μήπως τόσο καιρό απλώνεις λάθος το concealer; Όλα τα tips για σωστή εφαρμογή

Πηγή Κεντρικής: @eman



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved