6 DIY lip scrubs - Για βελούδινα χείλη κάθε μέρα!

Έχεις σκασμένα χείλη; Φτιάξε το δικό σου lip scrub και βρήκες τη λύση!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό σαν αίσθηση από τα σκασμένα χείλη. Ειδικά, τώρα που η θερμοκρασία αρχίζει σταδιακά να πέφτει και πλησιάζει ο χειμώνας, τα σκασμένα χείλη λόγω του κρύου μας απασχολούν αρκετά συχνά.

Σίγουρα, ένα lip balm θα σε βοηθήσει να μαλακώσεις τα χείλη σου αλλά είναι μια λύση που δεν έχει διάρκεια. Θα το βάλεις, θα νιώσεις τα χείλη σου να ενυδατώνονται και μετά από λίγη ώρα πάλι θα ξαναέρθει στην επιφάνεια η ίδια ενοχλητική αίσθηση. Αν δε, είσαι πολύ φίλη του κραγιόν, τότε τα σκασμένα χείλη θα σε δυσκολέψουν πολύ και ως προς την υφή αλλά και ως προς την εικόνα.

oine one

10 χρήσεις του lip balm που ούτε καν είχες σκεφτεί

DIY Lip Scrub

Αλλά μην ανησυχείς! Φυσικά υπάρχει λύση και θα στη δώσουν τα lip scrubs, τα οποία απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και κάνουν τα χείλη πιο απαλά. Είναι επίσης ο τέλειος τρόπος για να προετοιμάσεις τα χείλη σου πριν την εφαρμογή του αγαπημένου σου κραγιόν.

keimeno 1

Το καλύτερο; Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου! Ναι, καλά είδες. Θα σου πω 6 DIY lip scrubs για να τα φτιάξεις στο σπίτι με πολύ απλά υλικά και χωρίς καθόλου κόπο!

Δεν είναι δύσκολο

Το κλειδί για τη δημιουργία ενός υπέροχου lip scrub είναι ο συνδυασμός ενός απαλού απολεπιστικού με φυσικά έλαια και λιπαρά οξέα. Μπορείς, λοιπόν, να κάνεις ένα DIY scrub χειλιών χρησιμοποιώντας κάποιο έλαιο (λάδι καρύδας, jojoba oil κλπ.) με ζάχαρη. Το έλαιο θα ενυδατώσει τα χείλη, ενώ η ζάχαρη θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Η απολέπιση φυσικά δεν πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μια με δύο φορές την εβδομάδα αρκούν και μόλις τελειώσεις τη διαδικασία καλό θα ήταν να ενυδατώσεις απευθείας τα χείλη σου με το lip balm σου.

Αν λατρεύεις το λεμόνι τότε αυτό είναι για σένα

Τι θα χρειαστείς: καστανή ζάχαρη, ελαιόλαδο, χυμός λεμονιού (προαιρετικά).

keimeno 2

Ανακάτεψε τα υλικά, τρίψε με το μείγμα απαλά τα χείλη και ξέπλυνε. Πραγματικά, δεν θα αναγνωρίζεις τα χείλη σου. Θα είναι υπέροχα!

Το αγαπημένο των celebrities

Τι θα χρειαστείς: μαύρη ζάχαρη, λάδι καρύδας, μέλι Manuka



Οι ειδικοί συνιστούν ανεπιφύλακτα τη χρήση λαδιού καρύδας και μαύρης ζάχαρης για ένα απαλό scrub για τα χείλη. Η Kourtney Kardashian προσθέτει και μέλι Manuka, έτσι ώστε να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις ενυδατικές ιδιότητες του scrub.

Το καλύτερο για τους λάτρεις του καφέ

Τι θα χρειαστείς: κατακάθι καφέ, λάδι καρύδας

Η καφεΐνη στο κατακάθι του καφέ βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος, η οποία αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα χείλη και τα κάνεις πιο ζουμερά και απαλά. Το λάδι καρύδας, με τη σειρά του, ενυδατώνει σε βάθος την περιοχή των χειλιών.

Φρουτένια αίσθηση

Τι θα χρειαστείς: ζάχαρη, λάδι καρύδας, φράουλες



Κράτα αυτήν τη συνταγή για την άνοιξη που θα βρεις άπειρες φρέσκες και ζουμερές φράουλες!

Είσαι τρελή fan της σοκολάτας; Τότε αυτό είναι για σένα

Τι θα χρειαστείς: ζάχαρη, λιωμένη σοκολάτα, ελαιόλαδο, μέλι

Πραγματικά... Θα θέλεις να το φας αυτό το lip scrub!

Θρεπτικό Scrub

Τι θα χρειαστείς: ζάχαρη, πράσινο τσάι, ελαιόλαδο

Το πράσινο τσάι είναι ένα από τα πιο θαυματουργά βότανα του πλανήτη,και φυσικά είναι η τέλεια προσθήκη στο scrub σου για να ενυδατώσει, να θρέψει και να καταπραΰνει τα χείλη σου.



Tip: τα φύλλα από το φακελάκι του τσαγιού βοηθούν σημαντικά την απολέπιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήπως τόσο καιρό απλώνεις λάθος το concealer; Όλα τα tips για σωστή εφαρμογή

Το σωστό ντεμακιγιάζ έχει και τα μυστικά του - Πώς θα γίνεις expert

Πηγή Κεντρικής: seugloss_

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved