10 χρήσεις του lip balm που ούτε καν είχες σκεφτεί

Και όμως, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με ένα απλό lip balm!

Το lip balm είναι το αγαπημένο μου προϊόν ομορφιάς. Είναι πάντα στην τσάντα μου και το χρησιμοποιώ, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισα να κάνω ένα search στο Internet για να δω πώς αλλιώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω και να μου φανεί χρήσιμο.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να μη χρησιμεύει ένα απλό lip balm σε πολλά πράγματα αλλά αντιθέτως ανακάλυψα τρελά hacks που ούτε καν φανταζόμουν. Και ναι, δεν είναι ιδανικό μόνο για να καταπραΰνεις τα σκασμένα και αφυδατωμένα χείλη σου.

6 πολύ οικονομικές πούδρες για ματ επιδερμίδα όλη μέρα - Δεν θα γυαλίζεις καθόλου!

Από εδώ και πέρα δεν θα το αποχωρίζεσαι ποτέ

Μόλις μάθεις κι εσύ όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις το lip balm δεν θα θες να το αποχωριστείς και θα υπάρχει παντού, από το νεσεσέρ σου, την τσάντα σου μέχρι και το κομοδίνο σου. Εξάλλου, τα hacks που θα μοιραστώ μαζί σου δεν αφορούν μόνο το μακιγιάζ αλλά και τα μαλλιά και το σώμα.

oine one

Είναι το καλύτερο multi-tasker στον κόσμο της ομορφιάς και ανυπομονώ να σου πω 10 τρόπους με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα απλό lip balm. Πάμε να δούμε;

#1. Μουτζουρώθηκες με mascara; Lip balm

Εάν κατά τη διάρκεια της ημέρας διαπιστώσεις ότι η mascara σου αρχίζει να «πέφτει» και να έχει δημιουργήσει μουτζούρες στο μάτι σου τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να ανοίξεις το lip balm σου.

Απλώς τοποθέτησε λίγο από το προϊόν στη μουντζούρα και, στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα καθαρό βαμβάκι ή χαρτομάντιλο για να το σκουπίσεις απαλά. Τα έλαια του lip balm θα σε βοηθήσουν να σβήσεις τη mascara και... ούτε γάτα ούτε ζημιά.

#2. Πες τέλος στα φριζαρισμένα μαλλιά

Αν τα μαλλιά σου φριζάρουν και δεν στρώνουν με τίποτα, τότε απλά βάλε ελάχιστη ποσότητα lip balm στα δάχτυλά σου και πέρασέ το απαλά στα μαλλιά σου. Αυτό το hack θα βοηθήσει το φριζαρισμένο μαλλί να αποτελεί παρελθόν.

hair blonde

#3. Μαλακώνει τα πετσάκια

Εάν τα πετσάκια σου είναι ξηρά ή λίγο σκληρά, πέρασε λίγο lip balm από πάνω τους και κάνε απαλό μασάζ. Το lip balm έχει πολλά ενυδατικά συστατικά, τα οποία θα βοηθήσουν τα πετσάκια σου να είναι απαλά και ενυδατωμένα.

#4. Χρησιμοποίησέ το ως highlighter

Ένα lip balm που μπορεί να περιέχει glitter μπορεί να μετατραπεί στο... απόλυτο highlighter. Xρησιμοποίησε το δάχτυλό σου για να ταμπονάρεις το lip balm στα ψηλά σημεία του προσώπου σου: τα ζυγωματικά, τα κόκαλα των φρυδιών, τη μύτη και λίγο στην κορυφή των χειλιών.

#5. Χρησιμοποίησέ το ως υλικό για το απόλυτο blending

Εάν προτιμάς γενικά κρεμώδη προϊόντα για το μακιγιάζ σου ή θέλεις να δημιουργήσεις ένα fresh αποτέλεσμα, ανακάτεψε την αγαπημένη σου πούδρα (ρουζ, σκιά, contouring) με λίγο lip balm πριν την απλώσεις στο δέρμα σου.

two two

#6. Αν τα πόδια σου είναι ξηρά το lip balm θα σε βοηθήσει

Ο καιρός ήδη έχει αρχίσει να αλλάζει και ο χειμώνας είναι καθ' οδόν. Μαζί με αυτόν θα έρθουν και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι οποίες έχουν επιπτώσεις στο δέρμα μας. Οι φτέρνες θα αρχίσουν να γίνονται πιο ξηρές, όπως επίσης και τα χέρια.

lip balm

Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να βάλεις λίγο lip balm στα πόδια σου πριν πας για ύπνο και να φορέσεις ένα ζευγάρι κάλτσες. Τα πόδια σου το πρωί θα είναι πιο μαλακά από ποτέ. Αν και τα χέρια σου έχουν ξεραθεί τότε κάνε ακριβώς το ίδιο. Λίγο lip balm στα ξηρά σημεία και είσαι έτοιμη.

#7. Τέλεια φρύδια

Αν έχεις ατίθασα φρύδια, αντί για τζελ ή κερί φρυδιών, μπορείς να απλώσεις λίγο lip balm. Μην ξεχάσεις να τα χτενίσεις επιτόπου με για να διαμορφώσεις τα φρύδια σου όπως εσύ θες πριν προλάβει να στεγνώσει το προϊόν.



#8. Ζωντάνεψε τις άκρες τω μαλλιών σου

Αν οι άκρες σου φαίνονται ξηρές ή αν θέλεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο λαμπερά, τότε τρίψε λίγο lip balm ανάμεσα στα δάχτυλά σου και μετά πέρασέ τα στις άκρες.

#9. Βγάλε με lip balm το δαχτυλίδι σου

Εάν ένα δαχτυλίδι έχει κολλήσει στο δάχτυλό σου, εφάρμοσε λίγο lip balm γύρω του. Αυτό θα το βοηθήσει να γλιστρήσει αμέσως.

hair hair

#10. Κάνε το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο

Το άρωμα διαρκεί περισσότερο στο ενυδατωμένο δέρμα. Προτού λοιπόν ψεκάσεις το άρωμά σου στο δέρμα σου, πρόσθεσε λίγο lip balm και το άρωμά σου θα μυρίζει μέχρι αργά το βράδυ.



Ποτέ ξανά δεν πάω πουθενά χωρίς το lip balm μου. Εσύ;

Μη φύγεις! Πήγαινε στην gallery και δες 5 πολύ ενυδατικά lip balm που έχω συγκεντρώσει για σένα.

Πηγές φωτογραφιών: UNSPLASH.COM, pixabay.com, pexels.com.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved