6 πολύ οικονομικές πούδρες για ματ επιδερμίδα όλη μέρα - Δεν θα γυαλίζεις καθόλου!

Πριν πας για beauty shopping ρίξε μια ματιά στον απόλυτο οδηγό αγοράς που έφτιαξα για εσένα. Εδώ βρίσκονται οι πούδρες που τόσο καιρό έψαχνες. 

Έχω λιπαρό δέρμα και -όπως καταλαβαίνεις- η γυαλάδα στο πρόσωπό μου με κάνει έξαλλη. Μπορεί να χρησιμοποιώ πολύ συγκεκριμένα skincare προϊόντα για να την καταπολεμήσω, μπορεί να επισκέπτομαι συχνά τη δερματολόγο μου, όμως η λιπαρότητα δεν φεύγει. Έτσι είναι το δέρμα μου (και πολλών άλλων κοριτσιών, φυσικά)!

Το must-have καλλυντικό, λοιπόν, που πάντα υπάρχει στο νεσεσέρ μου δεν είναι άλλο από την πούδρα. Όχι, όμως, οποιαδήποτε πούδρα. Να τα λέμε κι αυτά!



Glow, girl! 10 highlighters για τις απαραίτητες δόσεις λάμψης στο μακιγιάζ

Πούδρα που βαραίνει... ΑΠΛΑ ΟΧΙ!

Η φιλοσοφία μου είναι ότι δεν πρέπει το μακιγιάζ να βαραίνει την επιδερμίδα μου. Δεν «χτίζω», συνεπώς, το πρόσωπό μου κάθε πρωί που ξυπνώ. Πρέπει, ωστόσο, να αντιμετωπίσω τη λιπαρότητα και να μη νιώθω και άβολα με την εικόνα μου. Ναι! Η πούδρα είναι αυτή που με έχει σώσει.

via GIPHY

Δεν είναι μια οποιαδήποτε πούδρα, όμως! Λατρεύω τις ανάλαφρες πούδρες, που δεν εμποδίζουν το δέρμα μου να αναπνεύσει και που δεν με κάνουν να νιώθω ότι...σηκώνω κάποιο βάρος.

Και, βέβαια, ανάλαφρη πούδρα δεν σημαίνει λιγότερη κάλυψη. Υπάρχουν στην αγορά πούδρες που προσφέρουν ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, εξαφανίζουν τη λιπαρότητα (μέχρι να ξεβαφτείς ε, δεν κάνουν και θαύματα) και κάνουν εσένα πολύ χαρούμενη όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη. Μια τέτοια χρησιμοποιώ κι εγώ!



Powder shopping time - Πάμε κορίτσια!

Όπως καταλαβαίνεις, έχω κάνει εκτενές ρεπορτάζ αγοράς, έχω δοκιμάσει κι έχω ξεχωρίσει τις 6 πιο οικονομικές και πιο αποτελεσματικές πούδρες ever! Ανακάλυψέ τις και βρες αυτή που θα βάλεις στο πραγματικό ή ηλεκτρονικό καλάθι σου όταν ξεχυθείς για beauty shopping. Καλά ψώνια, girl!

nyx poudra

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, CAN'T STOP WON'T STOP MATTIFYING POWDER, 9,50 €

Ελαχιστοποιεί τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα!

rimmel poudra

RIMMEL, STAY MATTE POWDER, 4,50 €

Μειώνει την όψη των πόρων!

maybelline poudra

MAYBELLINE, FIT ME MATTE + PORELESS PRESSED POWDER, 10,99 €

Γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου!

seventeen poudra

SEVENTEEN, TRANSPARENT SILKY COMPACT POWDER, 11,49 €

Έχει μεταξένια υφή!

max factor poudra

MAX FACTOR, CRÈME PUFF COMPACT POWDER, 11,93 €

Αψεγάδιαστο, ματ αποτέλεσμα στη στιγμή!

sephora poudra

SEPHORA COLLECTION, 8H MATIFYING PRESSED POWDER, 14,99€

Δεν υπάρχει!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved