20 nails trends που θα κυριαρχήσουν τον χειμώνα - Δοκίμασέ τα από τώρα!

Οι hot τάσεις του χειμώνα είναι εδώ!

Μπορεί να περιμένουμε τον χειμώνα πώς και πώς γιατί φέρνει μαζί του τα Χριστούγεννα, τις ζεστές σοκολάτες που πίνουμε με την παρέα μας μπροστά στο τζάκι και το χουχούλιασμα κάτω από τις κουβέρτες, αλλά... δυστυχώς φέρνει και ταλαιπωρία του δέρματος.

Ξέρεις καλά τι εννοώ. Η επιδερμίδα και τα χέρια μας γίνονται ξηρά, ενώ δημιουργούνται περισσότερα πετσάκια στα νύχια μας. Προσωπικά τον χειμώνα την περιποίηση των νυχιών μου την έχω ιδιαίτερα ανάγκη, αφού η αίσθηση των ταλαιπωρημένων άκρων δεν είναι και η καλύτερη.

#MilkyNails: Η πιο διαχρονική και κομψή τάση στα νύχια (+10 σχέδια για να διαλέξεις)

Θα πάρεις έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου

Κάθε φορά που κλείνω το ραντεβού μου στη μανικιουρίστ μου κάθομαι και αναζητώ στο Internet τις τάσεις που κυριαρχούν αυτή την εποχή, διάφορα σχέδια και γενικότερα ό,τι μπορώ να σκεφτώ έτσι ώστε να πάρω ιδέες και να αποφασίσω το νέο μου nail art.

https://www.instagram.com/p/CVfDk4FMyOP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα ωραίο μανικιούρ τον χειμώνα πάντα συμβάλλει στη βελτίωση της διάθεσης έστω και λίγο. Αλλά το ερώτημα είναι: Εσύ ξέρεις ποιες είναι οι τάσεις που θα δούμε πολύ τον χειμώνα και θα κάνουν χαμό; Αν όχι, τότε είμαι εγώ εδώ για να σου πω και να τις δούμε μαζί.

Οι Hot τάσεις του χειμώνα

Το 2021 είναι η χρονιά του χρώματος, των σχεδίων και γενικότερα των συνδυασμών θα μπορούσαμε να πούμε. ‘Έχουμε ήδη δει γραμμικά σχέδια με χρώματα πάνω σε nude βάση, milky nails, French design το οποίο δεν είναι δεσμευτικό με το λευκό χρώμα, αλλά και την κλασική μονόχρωμη επιλογή.

https://www.instagram.com/p/CJ9KxUnsxkY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλα τα παραπάνω θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε και τον χειμώνα και όχι απαραίτητα μόνο σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Μπορεί το σκούρο χρώμα στα νύχια να είναι η απόλυτη τάση αλλά το έντονο χρώμα θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στο Instagram και στο παιχνίδι θα μπει και το matte μανικιούρ.



Αλλά αρκετά είπαμε νομίζω, καλύτερα να τα δεις και στην πράξη. Σου έχω συγκεντρώσει 20 nail trends που πρέπει οπωσδήποτε να αντιγράψεις τον χειμώνα και θα σε ξετρελάνουν. Πάμε να δούμε;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved