#MilkyNails: Η πιο διαχρονική και κομψή τάση στα νύχια (+10 σχέδια για να διαλέξεις)

Το επόμενο nail art σου είναι εδώ!

Υπάρχουν τόσα πολλά μανικιούρ που μπορείς να επιλέξεις αυτή τη στιγμή. Από το κλασικό μπορντό έως τα πιο τρελά σχέδια που κυκλοφορούν στο Instagram και που σίγουρα έχεις τσεκάρει, τα nail art είναι άπειρα.

Ωστόσο, στον γρήγορο κόσμο των τάσεων ομορφιάς, υπάρχει ένα... σταθερό nail trend που δεν είναι άλλο από τα milky nails. Το έχουν λατρέψει οι Instagrammers, οι celebrities και μαζί με εκείνες κι εγώ!

Black & white nails: Ο απόλυτος συνδυασμός χρωμάτων θα απογειώσει το μανικιούρ σου



Χαμός στο Instagram

Έχουμε ήδη δει στο feed μας στο Instagram αυτό το γαλακτερό χρώμα στα νύχια να συνδυάζεται με τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα λουλούδια ή με γραμμικά σχέδια. Kαι έχουμε καταλάβει ότι τα #MilkyNails είναι για ακόμη μια φορά super hot trend.

https://www.instagram.com/p/CVTIFUesDfU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα το λατρέψεις

Εγώ πάντως επιλέγω να κάνω στα νύχια μου αυτή την τάση χειμώνα-καλοκαίρι, αφού έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα minimal μανικιούρ. Ναι φυσικά θα κάνω και το μπορντό μου, αλλά αν θέλω μια ανανέωση και κάτι διαχρονικό, θα σκεφτώ τα milky nails.



Δοκίμασέ το και εσύ και είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις. Μην ξεχνάς ότι είναι η απόλυτη τάση που κυριαρχεί εδώ και χρόνια (και θα συνεχίσει να κυριαρχεί) στον κόσμο της ομορφιάς.

Cover photo: @yuliya.ver_nails

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved