#Hairspiration: Τα 16 πιο δημοφιλή χτενίσματα και κουρέματα στο Instagram

Δεν είναι ένα, ούτε δύο, ούτε δέκα. 16 hairstyles για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι!

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι κάναμε πριν το Instagram για να μάθουμε τις νέες τάσεις κάθε σεζόν (λέω για εμένα, που δεν... γεννήθηκα μέσα στο Instagram); Καλή ερώτηση, έτσι;

Η αλήθεια είναι ότι πριν το Instagram έπρεπε να παρακολουθήσουμε τα Fashion Shows των διάσημων Οίκων Μόδας για να ανακαλύψουμε fashion trends ή να μιλήσουμε με τον κομμωτή μας για να μάθουμε όλες τις τάσεις σε κουρέματα και χτενίσματα.

Πλέον, όμως, μπορούμε μέσα από αυτήν την πλατφόρμα να ανακαλύπτουμε τα πιο hot hair trends της κάθε εποχής.

Mocha melt: Το πιο hot hair color trend για να υποδεχθείς το φθινόπωρο με στυλ

Τα hot χτενίσματα του φθινοπώρου

Αν ψάχνεις ένα και μοναδικό χτένισμα που θα κάνεις το φθινόπωρο, αυτό είναι οι πλεξούδες. Κλασική γαλλική πλεξούδα, πλεξούδα ψαροκόκαλο και bubble braid είναι must και αξίζει να τις δοκιμάσεις.



Άσε που είναι και απίστευτα βολικές μιας και δεν θα σε εμποδίζουν όταν φοράς τη μάσκα σου μέσα στην τάξη του σχολείου ή στο Πανεπιστήμιο.

Τα πιο δημοφιλή κουρέματα

Ένα είναι το πιο hot hot hot κούρεμα της σεζόν, αλλά και της δεκαετίας ολόκληρης: το καρέ. Το έχουν κάνει αμέτρητες stars, το προτείνουν οι κομμωτές και το βλέπεις παντού στο Instagram.

Εν συνεχεία, μεγάλο trend έχουν γίνει οι αφέλειες, αλλά και οι curtain bangs τις οποίες είδαμε έντονα και την περσινή χρονιά.

Το mullet, το οποίο τόλμησαν οι Miley Cyrus και Demi Lovato, είναι επίσης μεγάλη τάση, όμως… δεν πάει σε όλες. Εκεί χρειάζεσαι οπωσδήποτε τη συμβουλή του κομμωτή σου. Κι έναν πολύ έμπειρο κομμωτή οπωσδήποτε, αν τελικά αποφασίσεις να το κάνεις.

https://www.instagram.com/p/B6_snj3p65P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και τώρα… Ναι! Ήρθε η ώρα να δεις στην gallery τα πιο hot hairstyles του φθινοπώρου, σύμφωνα με το Instagram.

Cover photo: @kristin_ess

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved